Kuva: Fotolia

Maailman pelottavimmat paikat listattiin - mukana muun muassa luukappeli

31.10.2016 19:15 - Reija Saarinen

Maailmassa on paljon paikkoja, joihin en halua matkata yksin.

Maailmassa on paljon sellaisia matkakohteita, joihin ei välttämättä halua joutua, ainakaan yksin. Metro-sivusto kokosi omalla sivulleen näistä kammottavimmat. Mukana on niin nukeilla koristeltu saari kuin ukrainalainen hylätty kaupunkikin.

Nukkesaari, Meksiko

Kyseinen saari on vuorattu kammottavilla nukeilla. Legendan mukaan kaiken takana on eräsa maanviljelijä, joka aikoinaan löysi hukkuneen tytön ruumiin joesta ja ripusteli sen jälkeen saaren täyteen nukkeja, jotta pahat henget pysyisivät poissa.

Luukappeli, Portugal

Portugalissa sijaitseva kappeli on koristeltu pääkalloilla ja muilla ihmiskehon luilla. Tämän lisäksi siellä on nähtävillä kaksi kokonaista luurankoa, joista toinen on lapsen.

Hampton oikeustalo, Englanti

Tämän historiallisen palatsin sanotaan olevan henkien riivaama ja muutama vierailija on omien sanojensa mukaan onnistunut myös ikuistamaan sellaisen kuviin. Vuonna 2013 haamumainen hahmo ikuistettiin myös tv-kameroille.

Prypjat, Ukraina

Pryrpjat on aavekaupunki, jossa sijaitsi aikoinaan tunnettu Chernobylin ydinvoimala. Onnettomuuden jälkeen alue autioitui ja on siitä lähtien ollut yksi mielenkiintoisimmista ja samalla kammotavimmista matkakohteista.

Ristivuori, Liettua

Liettuassa sijaitseva ristivuori on yksi Euroopan kammottavimmista matkakohteista. Paikalla on nimittäin jopa 200 000 ristiä. Ristit ovat eri kokoisia ja suurimmat niistä kohoavatkin jopa neljän metrin korkeuteen.

Poveglian saari, Italia

Poveglian saari on tälläkin hetkellä asumaton. Siellä sijaitsi kuitenkin aikoinaan sairaala ja kirkko, joiden raunioit ovat siellä edelleen. Paikalliset ovat kaihtaneet saarta pitkään sen historian vuoksi.

Pluckley, Englanti

Pluckleytä pidetään todellisena aavekaupunkina. Siitä on vuosien saatossa kerrottu lukuisia aavetarinoita ja vuonna 1989 Guinnes World Records nimesi sen maailman kummiteluimmaksi kyläksi .

Lue myös: Hyrr, nämä kummitustarinat ovat oikeita

Lue myös: Ovatko nämä oikeita kuvia kummituksista?

Lähde: Metro

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat