Personal trainer hehkuttaa spermasmoothieta: "Juon joka päivä!"

09.11.2016 09:35 - Mika Parikka

Smoothiet korvaavat monella nykyään perinteisen aamupalan taikka lounaan. Jokaisella on myös omat kikkansa saada niistä mahdollisimman maistuvia ja terveellisiä. Ilmeisesti kaikki keinot ovat sallittuja.

Smoothiet ovat nykypäivän villitys. Jokaisella on omat kikkansa saada niistä maistuvia ja toinen toistaan terveellisempiä, mutta Tracy Kissin smoothien salainen ainesosa saa jotkut jopa pidättämään oksennusta.

Lontoossa asuva 29-vuotias personal trainer Kiss on noussut nopeasti julkisuuteen hänen omaperäisen smoothiensa takia. Nainen kertoi julkisesti hänen smoothiensa salaisen ainesosan olevan sperma.

Nainen juo joka ikinen päivä spermasmoothien. Kiss sanoo sen pitävän hänet terveenä, antavan energiaa ja super iloisena. Kiss sekoittaa sperman siemenien, hedelmien sekä kookos- tai mantelimaidon kanssa. Joskus Kiss saattaa syödä tuotetta sellaisenaan.

Itse tuoteen hän saa ystävältään:

"Se voi maistua todella hyvältä, riippuen siitä mitä ystäväni on syönyt. Jos hän on syönyt ananasta tai piparminttua, se maistuu paremmalle. Muut ystäväni pitävät minua outona, mutta se ei minua kiinnosta", Kiss kommentoi. 

Kiss kertoi, että hänen ystävänsä oli ollut aluksi hieman ihmeissään, kun hän lähestyi tätä asian kanssa. Mies oli myös pelännyt, että Kiss aikoo saattaa itsensä raskaaksi tämän spermalla, mutta lopulta nainen sai vakuuteltua, että tuote tulee vain hänen kauneudellisiin ja terveydellisiin tarkoituksiin.

Ainakin kuvien perusteella Kiss on hyvässä kunnossa. Katso kuvia hänen Instagram-tililtään alta:

Lähde: The Sun

Lue myös: "Runkkauslaite" tekee sperman luovuttamisesta miellyttävämpää - katso, kuinka keksintö toimii

Lue myös: Tuore tutkimus yllättää: Television katseleminen huonontaa sperman laatua

Lue myös: Sperma-ruuista tehtiin keittokirja: "Samanlaista herkkua kuin viinit ja juustot"

Kilpailut

Uusimmat