Kuva: Fotolia

Karmiva rottavideo leviää netissä - tunkeutuu pöntön kautta asuntoon

25.11.2016 20:15 - Mika Parikka

Video vessanpöntöstä tulevasta rotasta on samaan aikaan oksettavaa sekä vaikuttavaa. Sen katsottuasi tulet luultavasti vilkaisemaan pönttöön aina ennen sille istumista.

On yleinen tieto, että rotat voivat tunkeutua asuntoon vessanpöntön kautta. Tiedetään tapauksia, joissa yöllä on alkanut kuulua kolinaa vessasta, ja kun asukas on mennyt katsomaan mitä tapahtuu, on wc-pöntön kantta kolistellut rotta. Joissain taloyhtiöissä, joissa tiedetään olevan rottia, on asukkaita käsketty laittamaan kirjoja wc-pöntön kannen päälle, jotta tunkeilijat eivät pääsisi sisään.

Rotat pystyvät uimaan putkistoissa yhtä mittaa jopa useamman minuutin, sillä ne ovat taitavia pidättämään hengitystä. Tämä mahdollistaa niiden pääsyn aina vessanpönttöön asti. YouTubeen ladattu video vessanpöntön kautta tunkeutuvasta rotasta on lähtenyt leviämään netissä kulovalkean tavoin, eikä syyttä.

Videolla nähdään aluksi mies vetämässä aivan tavallisesti vessaa, kunnes pönttöön virtaavan veden läpi ui rotta. Tämän jälkeen rotta hyppää ulos pöntöstä ja paniikki on valmis alkamaan. Toivottavasti kenenkään ei tarvitse kokea samaa.

Katso video rotasta alta:

Lue myös: Karmeat rottafaktat hämmentävät - älä ikinä ahdista rottaa luudalla nurkkaan

Lue myös: Karmea video paljastaa, kuinka rotat uivat vessanpönttöösi

Lue myös: Millainen lemmikki rotta on ja millaiseen kotiin se sopii? Voice selvitti

Kilpailut

Uusimmat