Voimakas kirjoitus leviää netissä: Naisille, jotka ovat kokeneet itseinhoa sovituskopissa

29.11.2016 20:00 - Elisa Jalasjoki

Elämäntapavalmentaja jakoi vaikuttavan tekstin omalla Instagram-tilillään.

Lähes jokaiselle naiselle on varmasti tuttu tunne, kun seisot ahtaassa sovituskopissa kyyneleet silmissä ja kiukkua pidätellen. Kaikki tuntuu olevan huonosti. Koppi on pieni, valot korostavat pienimpiäkin ihovirheitä ja selluliitteja, eivätkä vaatteet tunnu istuvan. 

Amerikkalainen elämäntapavalmentaja Jess Pack, 26, julkaisi äskettäin Instagramissa erittäin vaikuttavan tekstin oman kehon rakastamisesta juuri tällaisissa tilanteissa. Pack omisti tekstin kaikille niille naisille, jotka ovat joskus ajautuneet itseinhon valtaan sovituskopissa ollessaan.

Kun Pack itse huomasi olevansa vastaavassa tilanteessa, hän tajusi, että tunne tulisi saada loppumaan. Ratkaisuksi nainen keksi sen, että hänen tulisi pukea ylleen asu, jossa hän tuntisi olonsa mahdollisimman upeaksi. Kuvan tilanteesta Pack lisäsi Instagram tililleen, samaan yhteyteen kuin kannustuspuheensa. Hänen mukaansa jokaisen naisen tulisi lukea se.

"En ehkä ole vielä siellä missä haluaisin, mutta en suostu antamaan huonon ostosreissun madaltaa itsetuntoani ja arvoani. Tiedän työskennelleeni kovasti, ja taistelen joka päivä ollakseni parempi kuin nuo demonit pääni sisällä", Pack kirjoittaa. 

"En suostu siihen, että pari huonosti istuvia housuja saa minut ajattelemaan, etten ole tehnyt parastani, tai että olen edelleen siellä mistä aloitinkin. Olemme kaikki niin paljon enemmän kuin miltä näytämme, tai mitä kokoa housumme ovat".

Packin kirjoitus sai positiivisen vastaanoton myös lukuisilta naisilta. Kuvan alle kertyneet kommentit ovat olleet pääasiassa naisen tekstiä ylistäviä. 

"Minun täytyi lukea tämä", eräs kommentoija kirjoitti.

"Tiedän täysin miltä sinusta tuntuu. Sovituskopit olivat ennen pahimpia vihollisiani. Olen ylpeä voidessani sanoa, että olen itseni kanssa niin fyysisesti kuin henkisestikin paremmassa kunnossa", toinen kommentoi. 

Packin koko päivityksen näet alta. Lisää inspiroivia kuvia naisesta voit katsoa täältä

Lähde: Self

Lue myös: Fitness-tähti julkaisi itsestään kuvan, joka jokaisen naisen tulisi nähdä - katso

Lue myös: Fitnessbloggaajan neuvo auttaa tulosten saavuttamisessa: "Älä tuhlaa aikaasi salaatteihin"

Kilpailut

Uusimmat