Kuva: YouTube

Hauska Frendit-moka naurattaa: Fanittivat Bruce Willisiä - näytteli myöhemmin sarjassa aivan toista

01.12.2016 19:45 - Mika Parikka - Luettu 4 023 kertaa

Vaikka Frendien viimeinen jakso nähtiin vuonna 2004, nauttii sarja edelleen massiivista suosiota. Sarjasta löydetään vielä tänäkin päivänä kummallisia epäkohtia.

Frendit on edelleen todella suosittu televisiosarja, vaikka sen viimeinen jakso nähtiin vuonna 2004. Sarjan vakiohahmojen lisäksi siinä nähtiin lukematon määrä sivuhahmoja, joista parhaiten muistetaan luultavasti edelleen suuret tähdet Paul Rudd ja Bruce Willis

Netissä leviävä epäkohta, joka sarjasta on tehty liittyykin vahvasti Bruce Willisiin. Mies näytteli sarjassa kolmen jakson ajan Rossin tyttöystävän isää Paul Stevensiä. Rooli meni sen verran hyvin, että herra palkittiin Emmy-palkinnolla suorituksesta vuonna 2000.

Willis muistetaan myös Die Hard -toimintaelokuvien päähenkilönä John McClanena. Frendeissä nähdään jakso, jossa Ross, Chandler sekä Joey katsovat Die Hard -elokuvaa. Miehet tuntuvat olevan elokuvan kovia faneja. Elokuva on siis Frendien maailmassa totta.

Siksi onkin hieman outoa, että kun Ross tapaa Willisin näyttelemän Paul Stevensin, mies ei reagoi tähän mitenkään. Ja kyllä, kyseessähän on vain fiktiivinen sarja, mutta huomio on silti hauska.

Katso alta pätkä, jossa miehet katsovat Die Hard -elokuvaa:

Alla video siitä, kun Ross tapaa ensimmäisen kerran Bruce Willisin näyttelemän Paul Stevensin sarjassa:

Lähde: The Lad Bible

Lue myös: Frendeistä löytyi kohtaus, jossa Joey repeää täysin - katso

Lue myös: Frendit-sarjasta bongattiin hämmentävä avustaja - nainen pureskelemassa kahvia

Lue myös: Frendit-näyttelijätär traumatisoitui - söi matoja lampaan kivespusseista

Uusimmat