Kuva: Fotolia

Kaikkien aikojen jännittävin kivi, paperi sakset -finaali tallentui videolle - katso video!

16.12.2016 21:15 - Mika Parikka

Kivi, paperi ja sakset on legendaarinen peli, josta on pidetty Suomessakin jopa sm-kilpailuja.

Kivi, paperi ja sakset on paras tapa ratkoa kinkkiset ongelmat. Kuka joutuu tehdä ikävän työn? Kivi, paperi ja sakset selvittää asian alle aikayksikön. Pelin perusidea on simppeli. Kivi voittaa sakset, paperi kiven ja sakset voittaa paperin. 

Peli on saanut massiivisa mittasuhteita. Sen sm-kilpailujakin on pidetty. Japanissa kivi, paperi ja sakset -kilpailu on viety monen muun asian tapaan todella överiksi. Suuren turnauksen finaalista on nyt saatu videomateriaalia. Kilpailun ratkaisu vaikuttaa suuremmalta kuin mikä tahansa Olympiakulta.

Maailman suurin pop-kollektiivi on Guinnessin ennätystenkirjojenkin mukaan japanilainen AKB48. Ryhmään kuuluu 88 laulajaa. Ryhmä ratkoo kivi, paperi ja sakset -turnauksella sen, kuka laulaa kollektiivin seuraavalla albumilla. 

Siksi turnauksen finaali onkin massiivinen tapahtuma. Finaali on ehkäpä maailman intensiivisimmät 30 sekuntia, jota olet koskaan nähnyt. Kyllä japanilaiset osaa. Voitto ei selvästikään ollut voittajalle pieni asia. Katso video huikeasta KSP-finaalista alta:

Lähde: Mashable

Lue myös: Haluatko voittaa Kivi, paperi ja sakset -pelissä? Se on mahdollista eräällä keinolla

Lue myös: Tahdotko voittaa Kivi, paperi ja sakset -pelissä? Ota psykologinen kikka käyttöösi

Lue myös: Rakastetusta Kimble-pelistä listattiin yllättävät faktat - tiesitkö näitä?

Kilpailut

Uusimmat