Nainen vaihtoi baari-illan jälkeen korkkarit McDonaldsin paperipusseihin - kuvasta nettihitti

19.12.2016 14:45 - Senja Rapila

Erikoisella ratkaisullaan kiitosta kerännyt mysteerinainen nähtiin viime viikonloppuna Englannissa.

Voimme nyt yhdessä todeta, että tämä nuori nainen on vienyt baari-illat täysin uudelle tasolle - tai ainakin baarin jälkeisen kotimatkan. Hän on nimittäin keksinyt jokaisen korkokenkiä käyttävän naisen aamuyön pelastuksen.

Asia, joka kiinnitti ulkopuolisen huomion oli se, että tyttö kantoi käsissään McDonaldsin Take away -pussia sekä korkokenkiään. Tuntematon tyttö ei kuitenkaan tyytynyt kävelemään paljasjaloin, vaan oli keksinyt oivan ratkaisun: McDonaldsin paperipussit.

"Tämä tyttö käytti kirjaimellisesti McDonaldsin paperipusseja kenkinään. Meidän täytyy löytää tämä luova sielu", käyttäjä Shaneszn kirjoitti ottamansa kuvan yhteyteen. Mies lisäsi kuvan tästä luovasta toteutuksesta Twitter-tililleen. 

Naisen kekseliäisyyttä ylistetään tällä hetkellä sosiaalisessa mediassa. Monet päivittelevätkin sitä, miten he eivät ole koskaan keksineet noin helppoa ratkaisua baari-illan jälkeiseen ongelmaan. Monet haluavat nyt löytää tämän naisen ja ovat jakaneet viikonloppuna otettua kuvaa runsaasti muun muassa Twitterissä.

Turvautuisitko sinä tällaiseen ratkaisuun baari-illan päätteeksi?

Kyllä, tämä on loistava idea! (75.49%)
En ikimaailmassa. (24.51%)

Lähde: Metro

Lue myös: Pikaruokaketju ottaa kantaa homoseksuaalisuuden puolesta - katso koskettava mainosvideo

Lue myös: McDonald's lanseerasi terveyssalaatin - kaloreita enemmän kuin tuplajuustohampurilaisessa

Kilpailut

Uusimmat