Kuva: Fotolia

Koulun työntekijä korjasi oppilaan kielioppia Twitterissä - sai potkut

16.01.2017 20:45 - Iiro Myllymäki

Katie Nash ei kadu twiittiään, vaikka se toikin hänelle potkut.

Sanojaan kannattaa varoa sosiaalisessa mediassa. Tämän sai kokea kantapään kautta Katie Nash, joka työskenteli Yhdysvaltain Marylandissa Frederickin piirikunnan julkisen koulujärjestelmän palveluksessa. Yksi twiitti maksoi hänelle tämän kyseisen työpaikan.

Nathan-niminen oppilas pyysi Twitterissä kouluaan olemaan kiinni seuraavana päivänä, mutta teki kirjoitusvirheen twiitissään. Kun hänen oli tarkoitus kirjoittaa ”tomorrow”, hän kirjoittikin ”tammarow”. Katie Nash oli yksi koulujärjestelmän Twitter-tilin ylläpitäjistä, ja hän vastasi twiittiin sarkastisesti:

”Mutta miten sinä siinä tapauksessa oppisit kirjoittamaan sanan ’tomorrow’ oikein?” Alla olevasta kuvakaappauksesta näet viestinvaihdon:

Sittemmin Nashin twiitti on poistettu piirikunnan koulujen Twitter-tililtä. Sitä ennen se ehti kerätä The Lad Bible -sivuston mukaan tuhansia uudelleentwiittauksia. Se myös aiheutti potkut Nashille. Nashin kommenteista päätellen hän yllättyi siitä, että hänen esimiehensä suhtautuivat twiittiin niin vakavasti.

- Uutena työntekijänä olisin kuvitellut, että tilanne olisi johtanut jonkinlaiseen neuvontaan tai kehitysehdotuksiin tulevaisuuden varalle. Keskustelu siitä, miten kommunikoimme oppilaidemme kanssa olisi ollut mielestäni sopiva tapa käsitellä asiaa, Nash on kommentoinut.

Myöhemmin Nash on kommentoinut Twitterissä, että ei kadu twiittiään ja että hän toivoo menestystä entiselle työpaikalleen:

Tuon twiitin kommenteissa annetaan paljon tukea Nashille ja monet ovat sitä mieltä, etteivät potkut olleet ansaitut.

Lue myös: Opettaja sai totaalisen hermoromahduksen kesken tunnin: "Tulette ammutuiksi!"

Lähde: The Lad Bible

Kilpailut

Uusimmat