Kuva: YouTube

Isä kieltäytyi saapumasta tyttärensä häihin - morsiamen esimies pelasti tilanteen

29.03.2017 19:15 - Tiina Svensk

Aviopari liikuttui saamastaan tuesta, jota heidän läheisensä osoittivat.

Hääpäivä on aina koskettava ja ikimuistoinen päivä, jota jokainen aviopari odottaa varmasti innolla. Seksuaalivähemmistöihin kuuluvat avioparit saavat kuitenkin usein kokea vielä ylimääräisiä paineita, jotka syntyvät muiden ihmisten asenteista ja toimista. Onneksi myös poikkeuksia löytyy, ja tällaisesta tarinasta uutisoi Self.

Isä kieltäytyi saattamasta alttarille

Taiwanilainen pariskunta, Jennifer ja Sam, menivät naimisiin aiemmin tänä vuonna helmikuussa. Odotettuun päivään liittyi kuitenkin paljon huolia. Hääpäivästä tehdyllä videolla Jennifer kertoi isänsä asenteista ja ajatuksista, jotka huolestuttivat naista.

Jennifer kertoi isänsä kieltäytyneen hääkutsusta, eikä aikonut saattaa tytärtään alttarille. Isä oli myös tehnyt selväksi, ettei hyväksynyt Jenniferin tyttöystävää Samia. Jennifer oli aiemmin kokenut niin paljon paineita isänsä ajatuksista, että oli ajatellut jopa menevänsä naimisiin miehen kanssa tehdäkseen isänsä onnelliseksi.

Huolimatta läheisten vastustuksesta taiwanilainen pariskunta suunnitteli häitään innolla - ja sai paljon positiivista tukea jopa työpaikkansa asiakaskunnalta.

Esimies toimi esimerkkinä muille

Itse suurena päivänä morsiamet liikuttuivat kyyneliin nähdessään heidän työkavereidensa saapuneen paikalle juhlistamaan tuoretta avioparia. Kun Jenniferin esimies sai kuulla, ettei Jenniferin isä aio osallistua häihin, hän halusi pelastaa tilanteen ja toimia esimerkkinä muille.

Hääpäivänä Jenniferin esimies saattoi morsiamen alttarille osoittaakseen tukeaan ja rohkaistakseen myös muita LGBTQ-yhteisön ihmisiä rakastamaan toisiaan avoimesti. Myös Jennifer halusi häillään rohkaista taiwanilaisia rakastamaan:

- Nämä häät ovat teko LGBTQ-yhteisön puolesta. Toivon, että meidän toimintamme rohkaisee yhteisön jäseniä toimimaan. Samalla toivomme, että meidän esimerkkimme luo myös kunnioitusta eri ihmisryhmien välille, Jennifer kertoo Selfille.

Voit katsoa Jenniferin tarinan kokonaisuudessaan videolta alta. Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue myös: Häät: Vuoden kaunein morsiuspuku valittiin - voiton vei prinsessamainen unelma

Lue myös: Häät eivät aina suju suunnitelmien mukaan: Lue asiat, joihin morsiamen kannattaa varautua

Lähde: Self

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat