Kuva: Fotolia

Ylimielinen nainen sai maistaa omaa lääkettään - hurjista tekstiviesteistä nettihitti

03.04.2017 13:15 - Erica Alaluusua

Pakkien saaminen voi välillä sattua odotettua enemmän, vaikkei itse olisikaan kiinnostunut.

Onnistuneet treffit eivät aina takaa kipinän syttymistä. Tätä voi seurata ikävä keskustelu, jossa toiselle joutuu ystävällisesti ilmoittamaan, ettei yhteydenpito onnistu enää romanttisella tasolla. Vaikka molemmat olisivatkin samalla aaltopituudella, voi kaikki mennä pieleen.

Muuan Reddit-käyttäjä julkaisi sivustolla uskomattoman tekstiviestiketjun keskustelusta, joka käytiin ensitreffien jälkeen. Hän laittoi treffikumppanilleen viestin, jossa kiitti mukavasta illasta ja toivotti naiselle mukavaa päivää. Vastauksessaan nainen kertoi, ettei nähnyt heidän välillään romanttista tulevaisuutta, mutta toivoi heidän pystyvän olemaan yhä ystäviä. Tunne oli molemminpuolinen, joten mies vastasi, ettei hänkään kokenut romanttista yhteyttä.

Tästä syntyi kuitenkin valtaisa myrsky, sillä nainen ei voinut hyväksyä tällaista vastausta. Hän alkoi tivata, miksi mies tunsi näin. Mies hämmentyi täysin, sillä nainen oli itse kertonut tuntevansa samoin.

Keskustelu muuttui tunteikkaaksi ja riidanhakuiseksi, ja nainen kirjoitti miehelle muun muassa viestin:

"Olet todellakin säälittävä. Luuletko, että joku sinun näköisesi voi olla valikoiva? Menettämäsi hiusmäärä saa sinut näyttämään 30-vuotiaan sijaan 40-vuotiaalta, kävelet myös kuin vanhus. Hyväksy torjutuksi tuleminen kuten mies, ja lakkaa käyttäytymästä kuin ämmä." 

Lopulta miehen hermot pettivät myös, ja hänkin äityi kommentoimaan naisen ulkonäköä ja luonnetta. 

"Isoin syy, miksi en itsekään haluaisi kanssasi mitään romanttista on se, miten käyttäydyit koko illan. Tekstailit koko ajan puhelimellasi ja vastailit minulle yhdellä sanalla. Lisäksi - ja tätä en sanonut aikaisemmin, mutta sanon sen nyt, kun sinäkin aloit huomauttelemaan painostani - olit todella paljon isompi kuin kuvassa, joka sinulla deittisovelluksessa itsestäsi on. Kannattaisi ehkä vaihtaa kuva tuoreempaan?"

Viestiketjun voit lukea alta. Sitä on luettu pelkästään Imgurissa sen lataamisen jälkeen yli 350 000 kertaa. Seuraavaan kuvaan pääset painamalla alhaalla näkyvää next-kohtaa.

Jos viestit eivät näy, katso ne täältä.

Lue myös: 10 keinoa, joilla varmistat itsellesi ne toisetkin treffit

Lue myös: Hillitön tekstiviestimoka leviää somessa: "Anteeksi, tämän oli tarkoitus mennä vaimolleni"

Lähde: Reddit

Kilpailut

Uusimmat