Tuntematon haukkui nuorta naista lihavaksi - poikaystävän vastauksesta nettihitti

03.05.2017 19:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Nuorukaisen teko on saanut Twitterissä aikaan paljon puhetta.

Twitterissä kohistaan kuvasarjasta, joka on saanut aikaan sekä pahaa että hyvää. Kaikki alkoi siis siitä, kun nuori nainen jakoi kuvia itsestään ja poikaystävästään juhlatamineet yllään. Näyttävä kaksikko oli kuvatekstin perusteella menossa koulun tanssiaisiin.

Twitterissä jaetut kuvat saivat kuitenkin hehkutusten lisäksi osakseen myös ikävää palautetta. Eräs Twitter-käyttäjä muun muassa kommentoi kuvaa näin:

"Wow! Hän rakastaa sinua, vaikka oletkin lihava."

Kommentin nähtyään pariskunnan molemmat osapuolet päättivät kirjoittaa oman vastineensa. Neitokainen ihmetteli omassa vastauksessaan vain sitä, miten ihmeessä joku voi olla niin tyly ihmiselle, jota ei edes tunne. Nuorukainen sen sijaan sai omalla kirjoituksellaan monet silmät kyyneliin.

"Rakkaani, et ole lihava. Jumala loi sinut juuri minulle. Sinä olet täydellinen," twiitissä luki.

Vastaus lähti kiertämään hetkessä ja siitä tulikin samalla pienoinen nettihitti. Sen ovat huomioineet sivuillaan myös monet mediat ja nuoren miehen rakkaudentäyteinen viesti levittääkin samalla tärkeää sanoma, voimista suurin on rakkaus.

Voit tutustua pariin tarkemmin täällä. Pienen videon heistä näet sen sijaan alta.

Olemme aiemmien uutisoineet myyjästä, joka haukkui rakastuneen pariskunnan kihlasormuksia, sillä ne olivat hänestä liian edulliset. Koskettavan kirjoituksen tarinan takaa, voit lukea täältä.

Lue myös: Anorektikko lähes kuoli syömishäiriöön - nykyään tuntemattomat haukkuvat lihavaksi


Lähde: Bored Panda

Kilpailut

Uusimmat