Kuva: AOP

Miehen hauska valokuvapila leviää Twitterissä - jo 100 000 tykkäystä

07.05.2017 21:15 - Iiro Myllymäki

Mies laittoi kotinsa valokuvakehyksiin varsin yllättävän kuvan oman kuvansa paikalle.

Pieni pilailu piristää päivää – myös sosiaalisessa mediassa. Nyt Twitterissä on lähtenyt leviämään kuvat pilasta, jonka eräs mies on suunnannut äidilleen.

Pilailijamiehen Jake-niminen veli on jakanut Twitter-tililleen kaksi kuvaa, joissa komeilee Pohjois-Korean johtajan Kim Jong-unin kehystetty kuva rappusten yläpuolella.

”Veljeni on vaihtanut kuvansa rappusten yläpuolella Kim Jong-unin kuvaan. Kaksi viikkoa on kulunut, eikä äiti ole vieläkään huomannut”, Jake kirjoittaa Twitterissä.

Monet ovat selvästi huvittuneet pilasta, sillä twiitistä on tykätty jo yli 100 000 kertaa. Monet kommentoijat kuitenkin kyseenalaistavat Jaken arvion siitä, että äiti ei olisi kepposta huomannut.

”Jos hän on samanlainen äiti kuin minä, hän on kyllä huomannut mutta ajatellut, että tämä on vain jokin vaihe tai kepponen eikä sitä kannata kommentoida”, kirjoittaa nimimerkki @VinaigretteGirl.

”Tai sitten hän on huomannut ja on vienyt vitsin toiselle tasolle olemalla sanomatta mitään”, arvelee @thehatandbeard-nimimerkki.

Jotkut kommentoijat myöntävät itsekin tehneensä vastaavanlaisia kepposia. Tästä onkin hyvä ottaa inspiraatiota, jos pieni keppostelu vanhempien kustannuksella kiinnostaa.

Lue myös: Mies teeskenteli pikkupoikaa ja soitti kouluun olevansa kipeä - videosta nettihitti

Lähde: Mirror

Kilpailut

Uusimmat