"Huolestuttavin Instagram-trendi tähän mennessä?" - katso kuvat

09.05.2017 09:45 - Rea Tallgren / rea.tallgren@bauermedia.fi

Julkkisten alullepaneman trendin pelätään ruokkivan syömishäiriöitä.

Julkkiksilla on valtaa luoda trendejä. Vuosi sitten Instagramissa alkoi levitä tightgap-niminen hashtag. Sanalla viitattiin niin hoikkiin reisiin, että niiden väliin ja seisoessa rako - jalat eivät siis saaneet koskettaa toisiaan. 

Nyt Daily Mail uutisoi uudesta trendistä, joka on havaittavissa julkkisten Instagrameissa. Lehti kysyy onko kyseinen trendi "huolestuttavin tähän mennessä".

Tällä kertaa pääosaan nousevat kylkiluut. Kuvissa esimerkisi 20-vuotias mallikaunotar Bella Hadid, jolla on yli 12 miljoonaa seuraajaa, esittelee näkyviä kylkiluitaan.

Samaa tekee kolmen lapsen äiti, 38-vuotias reality-tähti Kourtney Kardashian, lähes 60 miljoonan seuraajansa edessä. 

Myös 26-vuotias laulaja Rita Ora, näyttelijä Kate Beckinsale, 43, ja laulaja Nicole Scherzinger ovat kunnostautuneet kylkiluiden esittelyssä. 

Daily Mail pelkää trendin saavan aikaan sen, että nuoret naiset yrittävät entistä epätoivoisemmin laihduttaa itsensä niin hoikaksi, että heidän kylkiluunsa näkyvät. 

Kerroimme aiemmin siskoksista, jotka kilpailivat siitä, kumpi olisi anorektisempi. Kuvat jutussa eivät sovi herkimmille, vaikka siskosten kohdalla tarinan loppu on onneksi onnellinen. Pääset artikkeliin tästä.

Lue myös: Nuori nainen laihdutti 90 kiloa vuodessa - opiskelukaverit eivät enää tunnista

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat