Nainen kirjoitti koskettavan tekstin raskausarvistaan - katso puhutteleva kuva

15.05.2017 12:15 - Karoliina Kotala

Sosiaalisessa mediassa on suuri houkutus julkaista vain virheettömiä ja täydellisiä kuvia. Onneksi kaikki eivät kuitenkaan tee niin.

Omien epätäydellisyyksien näyttäminen koko maailmalle vaatii melkoisesti rohkeutta. Tuore äiti Abigail Wedlake on noussut kuitenkin otsikoihin ympäri maailmaa julkaistuaan puhuttelevan kuvan vartalostaan saatuaan lapsensa.

Neljä kuukautta sitten sektiolla lapsensa saanut Abigail julkaisi Instagramissaan kuvan, jossa nähdään paitsi naisen pienokainen, niin myös raskauden myötä tulleet raskausarvet. Kuvan ohessa nainen julkaisi myös rohkean tekstin:

”Jälki jokaisesta hengenvedostasi, jokaisesta silmänräpäytyksestä, jokaisesta haukotuksesta. Yksi jälki jokaisesta kerrasta, kun imit peukaloasi ja nukuit täydellisessä pimeydessä. Yksi jälki jokaisesta unesta, jonka näit. Se oli sinun kotisi ja paikka, jossa rakkauteni kasvoi. Olen ansainnut jälkeni ja arvostan niitä päivä päivältä enemmän. Synnytyksen jälkeiset vartalot ovat erilaisia, mutta näyttävät sen kauneuden, joka on tullut mahdollisuudesta saattaa uusi elämä tähän maailmaan. Rakastan äitivartaloani.”

Naisen kuvat ja ajatukset ovatkin keränneet tuhansia tykkäyksiä sekä satoja kommentteja naisilta, jotka ovat kiitollisia Abigailin rohkeudesta.

Katso kuvat alta.

Lue myös: Vinot hampaat ja raskausarvet - piirteet, jotka herättävät ihmisten mielenkiinnon

Kilpailut

Uusimmat