Valmistujaiskuva sekoitti sosiaalisen median - uskomattoman kaunis äiti varasti huomion

07.06.2017 11:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Kuvaparissa nähdään sama perhe, mutta kuvien ottojen välissä on paljon aikaa. Huomion vie sekä ensimmäisessä että jälkimmäisessä kuvassa äärimmäisen nuorekas äiti.

Twitterissä kiertää parhaillaan kuvakaksikko, joka on saanut aikaan runsaasti puhetta. Kyseisessä otoksessa nähdään kaksi kuvaa samasta perheestä. Kuvista vanhempi on napattu silloin, kun perheen äiti valmistui. Tuolloin perheen Madeleine-tytär oli vain pieni taapero.

Tuoreimmassa kuvassa sen sijaan nähdään koko perhe nyt. Siinä valmistumistaan juhlii Madeleine, joka on kivunnut isänsä harteille, aivan kuten silloin aikoinaankin.

Otosta on tähän mennessä jaettu eteenpäin 77 000 kertaa. Sen lisäksi se on kerännyt 330 000 tykkäystä. Kuvan näet alta.

Mutta miksi kuvasta sitten on tullut niin suosittua? Siihen lienee kaksi syytä: onnellinen perhe sekä hyvin säilynyt äiti.

Kommenteissa korostuu suurelta osin perheen äidin nuorekas ulkonäkö, joka on saanut monet kommentoijat sekaisin. Moni tahtoisikin itselleen sitä samaa juomaa, jota kyseinen äiti on juonut.

Madeleinen mukaan hänen äitinsä tuli raskaaksi ollessaan 15-vuotias ja sai hänet siis 16 vuoden iässä. Äiti kuitenkin pysyi koulussa ja valmistui. Seitsemän vuotta myöhemmin hänen vanhempansa avioituivat ja ostivat yhteisen kodin.

- Halusin kertoa kuvalla sen, että minun elämässäni on tarina, jota hyvin harva tietää minusta ja asiasta, joka on suurin motivoijani. Kun sitten sain kuvan jaettua ja näin miten paljon huomiota se sai, olen entistä kiitollisempi vanhemmilleni, Madeleine kertoo.

Lue myös: Kyynelvaroitus! Miten kaunis perhekuva voikaan kätkeä niin paljon surua

Lähde: The Lad Bible

Kilpailut

Uusimmat