Kuva: AOP

Nainen lähetti Wonder Woman -elokuvan ohjaajalle lapsien hulvattomat kommentit!

20.06.2017 13:45 - Katariina Auvinen

Eräs päiväkodissa työskentelevä nainen keräsi kaikki lasten kommentit uutuusleffasta viikon ajalta elokuvan tultua julki. Lista on mahtavaa luettavaa!

Uusi elokuva Wonder Woman on saanut erinomaiset arvostelut ympäri maailmaa. Suomessakin pyörivässä elokuvassa amatsonien kuningattaren lapsi, Diana, lähtee pelastamaan maailmaa sodan jaloista. Wonder Womania elokuvassa näyttelee israelilaissyntyinen näyttelijä Gal Gadot

Elokuva on myös vaikuttanut useisiin lapsiin, koska päiväkodissa työskentelevä nainen lähetti ohjaaja Patty Jenkinsille lasten hulvattomimmat lausahdukset elokuvasta. Jenkins twiittasi listan ja se on kerännyt jo huiman määrän kommentteja. Monet ovat kiitelleet sitä, että elokuva muuttaa supersankareiden imagoa maskuliinisestä myös feminiiniseen. 

Parikymppisen opettajan työpaikkaa ei kerrota julkaisussa, mutta hänen lähettämänssä listassaan lapset kertovat valtavan määrän kommentteja uutuusleffasta.

Muun muassa tällaisia kommentteja opettaja oli kirjoittanut ylös: 

"Poika ilmoitti vanhemmilleen haluavansa luopua Iron Man-lounasrasiasta, koska hän haluaisi mielummin syödä Wonder Womanin kuvan sisältämästä rasiasta. "

"Pieni tyttö kertoi, että kun hän kasvaa, hän haluaa puhua satoja eri kieliä, kuten Diana elokuvassa." 

"Syntymäpäiväsankari pakotti vanhempansa luopumaan Kaunotar ja Hirviö -teemasynttäreistään, koska hän halusi Wonder Woman -syntymäpäiväjuhlat." 

"Eräs tyttö kysyi vakavissaan, voisiko hän vaihtaa koulupukunsa Wonder Womanin käyttämään uniformuun. Hän halusi olla valmiina, jos maailma kaipaisi pelastamista." 

"Puhuin tytölle, joka ei ollut nähnyt elokuvaa, mutta seuraavana päivänä hän tuli luokseni. Tyttö sanoi, että olin oikeassa, Wonder Woman oli paljon parempi kuin Frozen-elokuva." 

Lue koko lista alta: 

Katso elokuvan traileri:

Lue myös: Hittielokuva Frozenin jatko-osan ensimmäinen traileri vihdoin julki! Katso

Lähde: CNN

Kilpailut

Uusimmat