Kuva: Fotolia

Tarina joka sulattaa sydämen: Isä kävi säärikarvojen vahauksessa ennen tytärtään, syy liikuttaa

22.06.2017 22:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Tarina kertoo todellisesta rakkaudesta.

Internetissä kiertää parhaillaan tarina, joka sulattaa sydämiä. Kyseinen kirjoitus kertoo isästä, jonka rakkaus tytärtään kohtaan on jotain järjettömän suurta.

Tarina alkaa, kun 16-vuotias Reddit-käyttäjä Carlinha1289 kertoo, että hänen äitinsä ei oikein koskaan ole ollut innokas tekemään tyttöjen juttuja yhdessä, kuten käymään pedikyyrissä tai hieronnassa. Hänen isänsä sen sijaan oli eri maata.

Tarinan mukaan isä nimittäin vahautti omat jalkansa ennen tyttärelleen varattua aikaa. Kaiken tämän hän teki siksi, että hän halusi tyttärensä olevan turvassa.

- Aluksi isäni oli toiveeni suhteen erittäin skeptinen, mutta kun tanssiaiset lähestyivät ja intin asiasta entistä kovemmin, päätti hän lopulta suostua. Muutamaa päivää myöhemmin hän varasi minulle ajan säärikarvojen vahaukseen.

Homma hoidettiin ja neitokainen sai sileät jalat tanssiaisiin. Asia unohtui täysin yli 10 vuodeksi, kunnes eräs pieni seikka paljastui.

- Vahauksen tehnyt nainen sanoi yllättäen vuosien jälkeen, että hänellä on minulle kerrottavaa. Hänen mukaansa isäni oli soittanut hänelle ja varannut itselleen ajan vahaukseen ennen minua. Isä ei kuulemma ollut pitänyt hommasta lainkaan, mutta hän halusi kokeilla sitä ennen minua, jotta tietää minun olevan hyvissä käsissä. Jälleen tarina, joka todistaa sen, että isäni on mahtava, hän kirjoittaa.

Tarina on saanut Reddit-käyttäjät ihastelemaan oikein urakalla.

"Uskomaton mies."

"Todellista rakkautta ja vanhemmuutta."

Lue myös: Kyynelvaroitus! Isä yllättää tyttärensä ikimuistoisella tavalla, katso

Lähde: Metro

Kilpailut

Uusimmat