Kuva: Fotolia, Instagram

Norja haluaa napata syyllisen, joka rikkoi heidän suositun peniksen muotoisen nähtävyyden

26.06.2017 20:15 - Katariina Auvinen

Kaupunki harkitsee kiven korjaamista. Tekijää voi uhata monen vuoden vankeustuomio.

Trollpikken Norjan Eigersundissa on ollut jo monta vuotta suosittu nähtävyys patikoijien ja lenkkeilijöiden keskuudessa. Peniksen muotoinen kivimuodostelma on saanut nimensäkin muodostaan. Suomennettuna se tarkoittaa peikon penistä. 

Instagram on pullollaan kuvia, jossa turistit poseeraavat "juhlakunnossa" olevan kivimuodostelman päällä. Lenkkeilijä Olav Magne Egebakken kertoi paikalliselle televisiokanavalle, että hän huomasi muodostelman muuttuneen radikaalisti viime viikolla. 

Egebakkenin mukaan muodostelman hajoittamiseen olisi käytetty poraa. Se, joka hajoitti muodostelman voi saada teostaan jopa kuusi vuotta vankeutta. Vielä syyllisestä ei ole kuitenkaan mitään hajua. 

Kivimuodostelman lerpahtamiseen on ottanut kantaa jopa Eigersundin oma pormestari. Pormestarin mukaan muodostelman rikkominen on surullinen asia. Nähtävyyden toivottiin lisäävän matkailua ja turismia kaupungissa. Kaupunki on suunnitellut kiven korjaamista muun muassa teräspalkein ja mutterein. Heidän mukaansa heillä on Viagra, jota kivimuodostelma tarvitsee. 

Lue myös: Turisti kaiversi luontokohteeseen härskin viestin - poistamiseen menee vuosikymmeniä!

Lähde: Huffington Post 

Kilpailut

Uusimmat