Kuva: AOP

91-vuotias voimistelija loksauttaa leuat - mitkä liikkeet!

30.06.2017 23:15 - Iiro Myllymäki

Johanna Quaas on maailman vanhin voimistelija.

91-vuotias saksalainen Johanna Quaas on saavuttanut suurta nettisuosiota hänestä jaetulla voimisteluvideolla. Nainen on noteerattu Guinnessin ennätystenkirjassa maailman vanhimpana voimistelijana jo vuonna 2012, ja kirjoitimme hänen huikeista voimistelusuorituksistaan jo noihin aikoihin.

Nyt Quaas on noussut uudelleen otsikoihin. Hänen upeasta voimistelusuorituksestaan jaettiin kesäkuun alkupuolella video saksalaisen Tagesschau-uutispalvelun Facebook-sivulla. Tämä video on kerännyt jo hurjat yli 140 miljoonaa katselukertaa, eikä ihme. Naisen atleettiset liikkeet ovat sellaisia, joihin vain hyvin harva parikymppinenkään pystyisi. Katso video alta tai jos se ei näy alla, tästä linkistä.

Quaas on harjoittanut voimistelua jo vuosikymmenien ajan. Elite Daily -sivusto kirjoittaa, että hän on toiminut kilpailijan roolin lisäksi valmentajana ja hän on myös kirjoittanut kirjan voimistelusta. Quaas on naimisissa toisen voimisteluvalmentajan kanssa.

Quaas on kertonut, että hänen kykynsä voimistella vielä yhdeksänkymppisenä on yllättänyt hänet itsensäkin. Treenaaminen ja kilpaileminen tuovat hänelle paljon iloa elämään vielä vuosikymmenien kokemuksen jälkeen.

Lue myös: Pitkän iän salaisuus? Nainen juo olutta joka päivä - on nyt 102-vuotias

Lähde: Elite Daily

Kilpailut

Uusimmat