Kuva: AOP

Kaksikko vastaili toistensa Tinder-viesteihin järjettömän hitaasti - Tinder puuttui yllättäen peliin

12.07.2017 15:30 - Iiro Myllymäki

Tinder tarjoutui järjestämään kaksikolle ensitreffit heidän valitsemassaan unelmapaikassa.

22-vuotias Josh Avsec sai 21-vuotiaasta Michelle Arendasista Tinder-matchin vuoden 2014 syksyllä. Josh lähetti Michellelle viestin, mutta vastausta ei kuulunut – kunnes oli kulunut kaksi kuukautta. Sitten Michelle vastasi kertoen, että hänen akkunsa oli loppunut ja tämän takia vastaamisessa oli kestänyt. Kaksikko ei ehtinyt vaihtaa montaakaan viestiä, kun keskustelu tyrehtyi taas parin kuukauden ajaksi.

Kun keskustelu jatkui, Josh esitti pahoittelunsa hitaasta vastaamisesta ja kertoi olleensa suihkussa ja tämän takia olleensa kykenemätön vastaamaan. Kului kuukausi ennen kuin Michelle vastasi tähän viestiin. Kaksikko piti vastaavanlaista viestittelyä yllä melkein kolmen vuoden ajan, sillä kumpikaan ei halunnut pilata hyvää vitsiä. Välillä viestien välissä kului melkein vuosi aikaa – ja tekosyyt vastaamisessa kestämiseen olivat kirjavia.

Josh jakoi muutama päivä sitten Twitter-tilillään kuvakaappauksia kaksikon keskustelusta, ja Twitter-päivitys sai heti osakseen paljon huomiota.

”Jonain päivänä vielä tapaan tämän tytön, ja siitä tulee eeppistä”, mies kirjoitti päivityksen yhteydessä. Voit katsoa Twitteriin jaetut kuvat alta:

Jopa itse Tinder-sovelluksen sometiimi huomasi kaksikon erikoisen viivyttelevän viestinvaihdon. Tinder puuttui peliin yllättävällä tavalla.

”Teidän on jo aika päästä näkemään toisenne oikeassa elämässä. Teillä on 24 tuntia aikaa päättää kaupunki, jossa haluatte nähdä toisenne ensimmäistä kertaa, niin lähetämme teidät sinne”, Tinderin virallinen Twitter-tili viestitti kaksikolle.

Tällä kertaa Michelle ja Josh toimivat nopeasti ja saivat kuin saivatkin päätettyä unelmakohteensa ensitreffeille. He päättivät haluavansa tavata toisensa Mauin saarella Havaijilla. Tinder vastasi kaksikon toiveeseen seuraavalla tavalla:

”Aloha! Lähetämme teidät Mauille, mutta teillä ei sitten voi kestää kahta vuotta pakata matkalaukkuja!”

Nyt nettikansa odottaa innolla, että Josh ja Michelle pääsevät vihdoin tapaamaan toisensa. Jos kaksikko lopulta päätyy yhteen, se on hyvä osoitus siitä, että ”hyvää kannattaa odottaa” -sanonta todella pitää paikkansa.

Lue myös: 5 kuvaa ja avoimet hiukset - vinkit, joilla teet nettideittiprofiilistasi mahdollisimman suositun

Lähde: Bored Panda

Kilpailut

Uusimmat