Kuva: Fotolia

Mitä miehet oikeasti haluavat ilotytöiltä? Lue maksullisen naisen paljastukset

19.07.2017 21:15 - Senja Rapila

Ilotyttö on paljastanut nyt sen, mitä monet haluavat tietää maksullisista seuralaisista.

Jotkut parisuhteessakin elävät henkilöt hakevat helpotusta arkeensa maksullisilta naisilta. Ilotyttöjen ammatti on kuitenkin sellainen, joka herättää paljon kysymyksiä ja keskustelua. Eräs nainen on nyt paljastanut kokemuksensa maksullisena naisena olemisesta Pop Sugar -sivustolle ja vastannut yleisiin kysymyksiin, mitä ihmisillä on heidän alastaan.

Voit lukea kysymykset ja niihin saadut vastaukset alapuolelta.

Mitä miehet haluavat, kun he tilaavat maksullisen seuralaisen?

"Miehet jotka tilaavat ilotytön haluavat fantasiaa, yksinkertaisesti. Jotkut kyllä etsivät seksiseuralaista, mutta monet vain haluavat naisen seuraa, joka ei rehellisesti viettäisi hänen kanssaan edes päivää ilman rahaa."

Millaisia fantasioita miehet haluavat kokea?

"Suurin osa miehistä joita olen palvellut, ovat olleet naimisissa tai vakavassa suhteessa. He ovat nörttimäisiä toimiston miehiä, vaikutusvaltaisia lakimiehiä ja perheisiä. Vaikka he olisivatkin rikkaita, he eivät ole rentoutuneita. 

Mitä olen nähnyt, he haluavat usein paeta arkea. He haluavat hetken upean naisen kanssa, joka istuu heidän kanssaan ja käyttäytyy niin kuin he olisivat maailman keskipiste. Vaikkakin vain tunnin ajan. He haluavat tuntea olonsa viehättäväksi, koska suurin osa heistä ei tunne niin kotona.

Myös illuusio kontrollista on se, mistä he pitävät. He voivat kontrolloida fantasiaa. He päättävät, mitä te kaksi teette. He tietävät, että näyttelet kiinnostunutta. He tietävät, että olet valmis tekemään ne asiat, mitä he haluavat sinun tekevän."

Halusivatko he jotain todella hullua sängyssä?

"Ei oikeastaan. Suurin osa miehistä haluavat vain suihinottoja ja tavallista vanilla-seksiä. Yllättyisit, jos tietäisit kuinka moni mies palkkaa ilotytön sen takia, että he eivät saa sitä kotona. Suurin osa miehistä ei ole niin pervoja, edes ilotyttöjen serassa. Miehet, jotka pitävät pervommista leikeistä, menevät dominan luokse."

Kuinka seurapalvelu muutti käsitystäsi miehistä?

"Olen hyvin pettynyt heihin. Olen pahoillani siitä, että he eivät tunnu saavan kelpuutusta muilla tavoin. Mutta samalla tunnen, etten pysty luottamaan heihin. Asiakkaissani oli niin paljon naimisissa olevia miehiä. Kuinka voisin luottaa miehen olevan lojaali sen jälkeen mitä olen nähnyt?"

Voit lukea kaikki ilotytön paljastukset Pop Sugarin sivuilta, täältä.

Lähde: Pop Sugar

Lue myös: Maksullinen nainen paljastaa: Totuus siitä, miksi miehet pettävät!

Lue myös: Suomalainen ilotyttö, miksi seksityötä ei arvosteta?

Kilpailut

Uusimmat