Mies löi jättisummasta vetoa kehonsa totaalisesta muodonmuutoksesta - katso uskomaton lopputulos

19.07.2017 22:15 - Iiro Myllymäki

Velkaantunut pokerinpelaaja selvisi vedonlyönnistään voittajana.

Ammattimainen pokerinpelaaja Walter Fisher, 36, on onnistunut tekemään uskomattoman elämäntapamuutoksen. Mies oli vuoden 2016 ensimmäisellä puoliskolla tienannut blackjackilla yli 80 000 euroa, mutta sittemmin hävinnyt rahansa. Mies jäi hurjiin velkoihin, ja hän oli tämän lisäksi lihonut noin 110 kilon painoiseksi.

- Olin persaukinen, isokokoinen ja eristynyt, Fisher kuvailee The New York Postin haastattelussa.

Viime vuoden joulukuussa miehelle tarjottiin roppakaupalla motivaatiota elämänmuutokseen. Toinen uhkapelien ammattilainen lupasi lyödä noin 430 000 euron summasta vetoa, että mies ei kykene puolessa vuodessa laihduttamaan ylimääräisiä kilojaan pois ja saamaan kehonsa rasvaprosenttia kymmeneen prosenttiin. Fisher päätti tarttua haasteeseen.

Rasvaprosenttimittauksissa kävi ilmi, että Fisherin kehon rasvaprosentti oli vedonlyönnin aikaan 33 prosenttia. Sen muuttaminen kymmeneen prosenttiin vain puolessa vuodessa tulisi olemaan todella haastava tehtävä. Avukseen Fisher sai personal trainer Chris DiVecchion, jolle Fisher ei velkaantumisensa takia edes pystynyt ensin lupaamaan maksua työstään.

Kaksikko tarttui haasteeseen päättäväisesti ja vähitellen muutti treenejä rankemmiksi. Painon pudottamiseksi mies saattoi tehdä jopa viisi tuntia kestävyysharjoittelua päivässä. Avuksi pestattiin myös urheilulääketieteen asiantuntija Phil Goglia.

Kuusi kuukautta kului, ja kesäkuun 22. päivä oli tulosten selvittämisen aika. Fisherin rasvaprosentti oli pudonnut 8,8 prosenttiin. Mies oli pudottanut painostaan yli 30 kiloa.

- On suuri saavutus ja muodonmuutos päästä siitä aallonpohjasta siihen, missä olen nyt. Monet ihmiset puhuvat isojen muutosten tekemisestä, mutta 99 prosenttia heistä ei pystyisi siihen, mitä minä tein. Ei edes, vaikka heillä olisi raha motivaattorina, Fisher kertoo.

Lue myös: Katie lopetti huumeiden käytön ja aloitti fitness-harrastuksen - katso hurja muodonmuutos

Lähde: Lad Bible

Kilpailut

Uusimmat