Kuva: Fotolia

Nainen jakoi puhuttelevan tekstin ihmisten käytöksestä lennolla - "Hävetkää"

01.08.2017 17:00 - Iiro Myllymäki

Naisen mukaan hän oli lennon ainoa ihminen, joka oli valmis auttamaan itkevien lasten äitiä.

Monet meistä ovat luultavasti joskus ärsyyntyneet lapsien itkuun lennolla. Eräs äiti on nyt jakanut Facebookissa puhuttelevan päivityksen siitä, miten ihmisillä on tapana suhtautua lasten itkuun lentokoneessa.

Kesha Bernard -niminen nainen istui lennolla ilman omia lapsiaan ja kuuli, kun täyden koneen takaosassa vauva alkoi itkeä. Bernard huomasi, että välittömästi ihmiset alkoivat tuhahdella ja mumista ikäville äänille. Tämän jälkeen vielä toinenkin pikkulapsi alkoi itkeä, ja nainen huomasi, että itkevät lapset olivat saman äidin lapsia.

Bernard kirjoittaa päivityksessä, että lennon matkustamohenkilökunta ei mennyt tarjoamaan äidille apuaan.

”Istuin paikallani 15 minuuttia odottaen, että joku tätä naista lähempänä istuva menisi tarjoamaan hänelle apua, koska onhan ympärilläni paljon toisista ihmisistä välittäviä aikuisia, eikös? Siinä olin väärässä. Käännyin katsomaan, miten ihmiset mumisivat ja tuijottivat tätä äitiä, joka on yksin kolmen lapsen kanssa. […] Yksi nainen piti käsiä korvillaan ja ilmeili rumasti tälle äidille – oletko oikeasti tosissasi?” nainen kirjoittaa.

Bernard päätti itse mennä tarjoamaan apuaan äidille, joka oli erittäin kiitollinen avuntarjouksesta. Bernard tarjoutui ottamaan vauvan syliinsä omalle paikalleen ja sai näin tämän vauvan itkun loppumaan. Päivityksen yhteyteen Bernard on jakanut kuvan, jossa hän istuu lennolla tämä vauva sylissään. Voit katsoa koko päivityksen alta tai tästä linkistä.

Päivityksen lopussa nainen vielä vetää yhteen sen, mitä hän haluaa kirjoituksellaan sanoa.

”Olkaa ystävällisiä ja huomaavaisia. Jos joku tarvitsee apua, niin hyvänen aika, auttakaa häntä. Valittaminen ja mutiseminen eivät auta yhtään mitään ja saa vaan avuntarpeessa olevan ihmisen tuntemaan olonsa huonoksi. […] Tämän lennon matkustajien pitäisi hävetä itseään. Olin oikeasti täyden lentokoneen ainoa ihminen, joka oli valmiina auttamaan. En tajua, miten voimme olla huomioimatta ihmistä pulassa.”

Naisen päivitys on kerännyt muutamassa päivässä noin 200 000 Facebook-reaktiota, ja sitä on jaettu jutun kirjoitushetkellä noin 100 000 kertaa.

Lue myös: Tuore äiti järkyttyi lentokentällä: Rintamaito luokiteltiin turvatarkastuksessa räjähteeksi!

Lähde: Bored Panda

Kilpailut

Uusimmat