Kuva: Fotolia

Masentunut 16-vuotias tyttö ei jaksanut kammata hiuksiaan - kampaaja teki ihmeitä, kuvat

11.08.2017 19:15 - Iiro Myllymäki - Luettu 7 875 kertaa

Teinitytön uskomaton hiusmuodonmuutos on ihastuttanut netissä.

Masennus on pahimmillaan äärimmäisen lamauttava sairaus, joka vie kykeneväisyyden suorittaa edes yksinkertaisimpia arkipäivän askareita. Erään 16-vuotiaan tytön netissä leviävä tarina muistuttaa tästä.

Kampaaja Kayley Olsson on jakanut Facebookissa tarinan teinitytöstä, joka on kärsinyt jo muutaman vuoden ajan vakavasta masennuksesta. Tämä anonyyminä pysyttelevä tyttö saapui hänen kampaamoonsa ja kertoi, että masennuksen takia hän ei jaksanut enää edes kammata hiuksiaan. Tyttö kertoi jatkavansa koulunkäyntiä muutaman viikon päästä ja toivoi hiuksilleen tehtävän jotain ennen koulukuvien ottamista.

”Kun hän saapui kampaamoon, hän pyysi meitä vain leikkaamaan hiukset pois, koska hän ei kestäisi kipua, joka tulisi hiusten kampaamisesta. Hän sanoi pitävänsä itseään arvottomana tämän takia. Se särki sydämeni, ja me teimme kaikkemme, jotta voimme säilyttää tämän lapsen hiukset”, Olsson kirjoittaa päivityksessään.

Pitkän puurtamisen jälkeen tytön hiuksille saatiin tehtyä uskomaton muodonmuutos.

”Siinä meni 8 tuntia eilen ja 5 tuntia tänään, ja saimme lopulta tämän kauniin tytön hymyilemään ja tuntemaan, että hän todella on jonkin arvoinen. Hänen viimeiset sanansa minulle olivat ’pystyn oikeasti hymyilemään koulukuvissani tänään, saitte minut tuntemaan oloni taas omaksi itsekseni’.”

Katso kuvat ja kampaajan koko päivitys alta tai tästä linkistä.

Kuvat huikeasta muodonmuutoksesta ja päivityksen kertoma tärkeä ja karu tarina masennuksen vaikutuksista ovat lähteneet leviämään netissä hurjaa vauhtia. Muutamassa päivässä päivitystä on jaettu yli 50 000 kertaa.

Lue myös: "Piristy nyt!" - Asiat, jota ei koskaan saisi sanoa masentuneelle

Lähde: Metro.co.uk

Arvostele artikkeli

Uusimmat