Kuva: Fotolia

Toisen maailmansodan erottama pariskunta sai toisensa 76 vuoden jälkeen - sydäntäsärkevä tarina

30.08.2017 13:15 - Katariina Auvinen

Vuosikymmenet tapaamisen välissä eivät olleet haihduttaneet tuntemuksia toista kohtaan.

Carl Warnerilla, 92, oli vuosikymmeniä sitten ongelma. Hän oli ihastunut samalla luokalla olevaan neitoon, mutta ei uskaltanut pyytää tätä ulos. Hän kuitenkin keräsi rohkeutta ja päätti pyytää daamia treffeille lähipäivinä. Kohtalo puuttui kuitenkin näiden kahden ystävysten väliin. Warner joutui lähtemään sotimaan, koska toinen maailmansota oli puhjennut.

Vuodet kuluivat sodan loppumisen jälkeen. Warner työskenteli ulkomaan kirjeenvaihtajana, joutuen välillä vankilaankin ja muihin huimiin seikkailuihin. Sillä aikaa Warnerin salainen ihastus, Abby Deutch, 91, oli mennyt naimisiin ja kasvatti parhaillaan jälkikasvua. 

Kymmenen vuotta sitten Deutchin puhelin soi. Toisessa päässä oli tuttu ääni, joka oli madaltunut hieman vuosien saatossa. Warner otti yhteyttä vanhaan ihastukseensa. Pari ystävystyi hiljalleen uudelleen. He eivät kuitenkaan voineet tavata, koska välimatka valtioiden välillä oli niin pitkä. 

Elokuun puolivälissä he pääsivät toteuttamaan pitkäaikaisen unelmansa. Molemmat ovat nykyisin leskiä, joiden puolisot menehtyivät muutamia vuosia sitten. He tapasivat toisensa 76 vuoden jälkeen. 

-Vaihdoimme muutamia upeita suudelmia ja halauksia. Jos tältä tuntuu suudella jotain 76 vuoden jälkeen, lähden takaisin samaksi ajaksi ja tulen sitten takaisin, Deutch kertoi People-julkaisulle. 

Pari kertoo, että he ovat molemmat onnellisessa asemassa, koska ovat eläneet terveenä niin pitkään. 

- Olen kärsinyt vanhenemisesta paljon, mutta tavattuani Abbyn, kaikki se hälveni. Tämä on ollut aivan suunnaton ilo. Mitä ikinä tapahtuukaan tästä eteenpäin, otan sen vastaan iloiten, Warner kommentoi tapaamista. 

Lue myös: Ärsyttävät tavat, jotka vain kumppanin kanssa nukkuvat tietävät

Lähde: People

Kilpailut

Uusimmat