Kuva: Fotolia

Kasvojesi muoto kertoo paljon myös seksielämästäsi - tunnistatko itsesi?

21.09.2017 11:45 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Kasvoista voi yllättäen päätellä hyvinkin intiimejä asioista.

Tutkijoiden mukaan kasvoistamme voi päätellä myös hyvinkin intiimejä asioita. He ovat nimittäin sitä mieltä, että kasvojen muoto saattaa kertoa sen, millainen seksielämä ihmisellä todellisuudessa oikein on.

Tutkijoiden mukaan pyöreämmät ja leveämmät kasvot omaavilla ihmisillä on suurempi seksivietti ja näin ollen aktiivisempi seksielämä.

Tämän lisäksi tutkijat saivat selville sen, että pyöreäkasvoiset miehet olivat rennompia yhden illan suhteita kohtaan. He myös saattoivat pettää kumppaniaan suuremmalla todennäköisyydellä.

- Tulosten valossa näyttää siltä, että kasvojen piirteet saattavat paljastaa mielenkiintoisia faktoja ihmisen seksuaalisuudesta, tutkijat kertovat.

Sama tutkimus myös osoitti, että pyöreäkasvoisia pidettiin arvossaan enemmän yhden illan jutuissa, kuin pitkät ja hoikat kasvot omaavia. Samalla kuitenkin todettiin, että he olivat vähemmän viehättäviä, ainakin jos naisilta kysyttiin.

Aiemmin olemme kertoneet tutkimuksesta, joka selvitti iän, jossa ihminen harrastaa elämänsä parasta seksiä. Tuon artikkelin pääset lukemaan täältä.

Lue myös: Miten tärkeää seksi naisille on? Tutkimus selvitti

Lähde: Indy100

Kilpailut

Uusimmat