Kuva: Fotolia

Nainen julkaisi kuvan vahvalla sanomalla - otettu vain tunteja ennen itsemurhan yrittämistä

02.10.2017 19:15 - Katariina Auvinen

Milly Smith halusi näyttää, ettei mielenterveyteen liittyvät ongelmat näy aina ulospäin.

Nuori nainen näyttää kauniilta ja hymyilevältä kuvassa, jonka hän latasi Instagramiin. Milly Smithin kuvassa on kuitenkin järkyttävä kirjoitus. Hän myöntää, että kuva on otettu vain tunteja ennen kuin hän yritti tehdä itsemurhan. Yritys epäonnistui onneksi, mutta Smith halusi kuitenkin julkaista kuvan kohtalokkaalta päivältä. 

Hän nimittäin halusi nostaa tietoisuuteen sen, että mielenterveysongelmat eivät näy aina ulkopuolisille tai edes läheisille ulospäin. Smith yritti itsemurhaa kolmannen kerran elämänsä aikana. Hän kärsii tilasta, jossa hänen mielialansa vaihtelevat hyvinkin nopeasti. Ne muuttuvat myös helposti itsetuhoisiksi, ja se saattaa hämmästyttää nuorta naistakin välillä. Hän kertoo kuvansa alla, että tämän kuvan ottamisen aikana hän ei todellakaan tiennyt, että aikoisi yrittää itsemurhaa. 

Naisen mukaan hänen mielenterveysongelmansa eivät aina näy ulospäin. Hän kuitenkin haluaa kuvillaan kannustaa ihmisiä etsimään apua ongelmiinsa, jotta heille ei kävisi kuten hänelle. Lääkärit ovat sanoneet hänelle, että nainen ei näytä itsetuhoiselta ihmiseltä. 

Smith on jakanut muitakin kuvia, joissa hänen sanomansa ihmisille on, etteivät nämä aina uskoisi ulkokuorta. 

Lähde: Elite Daily 

Kilpailut

Uusimmat