Kuva: Fotolia

Äiti sai vihat päällensä laskiessaan vauvan lentokentän lattialle - puolustaa tekoaan

03.10.2017 20:15 - Katariina Auvinen

Eräs lentomatkustaja oli napannut kuvan äidistä ja hänen vauvastaan lentokentällä.

Aina ei voi tietää, mitä kuvan taakse kätkeytyy. Tämä kävi myös selväksi erään kuvan tapauksessa. Lentomatkustaja oli ottanut ennen omaa lentoaan kuvan äidistä, joka näpräsi puhelinta, samalla kun hänen vauvansa oli asetettu lattialle pienen peiton päälle. 

Tapaus sai vihastuneita kommentteja sosiaalisessa mediassa. Monien mielestä äidin käyttäytyminen oli anteeksiantamatonta. Jotkut olivat huolissaan myös hygieniasta, vaikka vauva oli oman peittonsa päällä. 

Äiti, Molly Lensing, on nyt avautunut kuvakohusta, koska halusi selventää kuvan taustoja. 

-Meidän lentomme oli peruttu ja toiset lennot olivat myös täynnä. Odotimme lentokentällä yhteensä 20 tuntia, jonka aikana minun piti pitää yhteyttä myös perheeseeni. Anastasia-vauva oli ollut niin pitkään jo rattaissa, omat käteni olivat väsyneet ja halusin antaa vauvan venytellä, Lensing kertoo The Sun-julkaisulle. 

Lensing työskentelee sairaalassa lastenosastolla hoitajana. Hän pelkäsi kuvakohun jälkeen, millaisia vaikutuksia kuvalla olisi hänen työhönsä. Lensing on saanut myös tukea. Esimerkiksi bloggaaja, Mary Backstrom, tuomitsi kuvaajan. 

-Ei, me emme ota väsyneistä äideistä kuvia lentokentällä ja sen jälkeen hauku heitä julkisesti, Backstrom tuomitsee. 

Lue myös: Äiti koki järkytyksen - käräytti lastenhoitajan juomasta rintamaitoa

Lähde: The Sun

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat