Kuva: AOP

Muistatko Sabrina, teininoita -televisiosarjan? 90-luvun nostalginen teinisarja saa jatkoa

09.10.2017 21:45 - Senja Rapila

Kyseessä ei ole virallinen jatko sarjalle, vaikkakin sarjassa nähdään samat päähenkilöt.

Samannimiseen sarjakuvaan perustuvaa Sabrina, teininoita -tilannekomediasarjaa esitettiin vuodesta 1996 vuoteen 2003 asti. Alkuperäisessä Sabrina, teininoita -sarjassa päähenkilöä on näytellyt Melissa Joan Hart, joka on tätä nykyä 41-vuotias. Nyt uutisoidaan, että sarja olisi tulossa takaisin - ainakin jossain muodossa.

Cosmopolitan uutisoi, että Netflix-sarja Riverdalen luoja Roberto Aguirre-Sacasa on ottanut ohjat tuoreen sarjan luomisessa, joka perustuu hänen kirjoittamaansa sarjakuvaan Chilling Adventures of Sabrina. Tämä kertoo sen, että tuloillaan on epävirallinen jatko aiemmin esitetylle teinikomedialle.

Aguirre-Sacasan julkaisemassa kuvassa selviää käsikirjoituksen ensimmäiset kohtaukset; Sabrina on metsässä poikaystävänsä Harveyn kanssa. 90-luvun sarjakuvista poiketen, Sabrina paljastaa heti ensimmäisessä kohtauksessa poikaystävälleen salaisuutensa.

Tuloillaan oleva sarja ei kuitenkaan jatka samanlaista kevyttä, humoristista teinisarja-linjaa, vaan se tulee todennäköisesti olemaan vakavampi ja tummempisävytteinen.

Lähde: Cosmopolitan

Lue myös: Uusi Stephen Kingin romaaniin perustuva kauhuelokuva jopa parempi kuin It? Katso traileri

Lue myös: Ilmiömäinen yhdennäköisyys: Marla-kissa näyttää aivan It-näyttelijä Bill Skarsgårdilta!

Kilpailut

Uusimmat