Kuva: Fotolia

Nyt laitetaan puskat kuntoon! Naisille luotu häpykarvaöljy lupaa pehmeät pörröt

11.10.2017 20:00 - Katariina Auvinen

Oli alakerrassa sitten trimmattu puutarha tai rehottava pöpelikkö, luvataan uutuustuotteen ehostavan karvoitusta.

Facebookissa on viime viikkoina levinnyt kuva Pörrö-pullosta, jonka kerrotaan sisältävän naisille tarkoitettua häpykarvaöljyä. Monet ovat luulleet, että kyse on vitsistä tai kuvamanipulaatiosta. Voice.fi otti asiasta selvää ja kävi ilmi, että kyse todellakin on aidosta kotimaisesta tuotteesta. Öljyn kehittänyt Luonteva kertoo, että tuote on tarkoitettu kesyttämään naisten alapään karvoitusta.  

- Häpykarvaöljy syntyi muutaman asiakkaan vinkin perusteella. He olivat törmänneet netissä juttuihin häpykarvaöljyn käytöstä maailmalla, mutta Suomesta he eivät löytäneet vastaavaa tuotetta, kertovat yrittäjät Eija ja Marko Latvala Voice.fi:lle. 

Öljyn tarkoitus on hoitaa ja pehmentää karvoitusta sekä sen alla olevaa ihoa. 

- Toimintatapa on sama kuin esimerkiksi miesten partaöljyllä. Öljyllä hoidetun parran tunnistaa jo kaukaa. Tiedämme toki, että moni ajelee karvat pois, mutta Pörröä voi käyttää sheivauksen jälkeenkin. 

Maailmalla muun muassa näyttelijä Emma Watson paljasti muutama kuukausi sitten käyttävänsä häpykarvaöljyä. Watson sanoo käyttävänsä öljyä kaikkialle häpykarvoista silmäripsiin. Näyttelijän mukaan kannattaa kuitenkin olla varovainen sen kanssa, mitä herkälle alueelleen laittaa. Hänen neuvonsa on kokeilla öljyä pieni määrä iholle ennen isompaa levitystä. 

- Jos sinulle tulee punoitusta, kutinaa tai kirvelyä, voit olla allerginen tuotteelle, Watson opasti Women´s Health -julkaisussa. 

Jää nähtäväksi, tuleeko häpykarvaöljystä tämän joulun hittituote. Ei ole lainkaan varmaa, että lahjan saava nainen innostuu tuotteesta niin, että ottaa sen käyttöön. Puheenaiheeksi se kuitenkin sopii varmasti, sillä keskustelu lienee kuitenkin taattu, kun parfyymipakettia odottanut puoliso huomaakin saaneensa kumppaniltaan alapään ehostamiseen tarvitun putelin.

Lue myös: Vältä haavat ja sisäänpäin kasvaneet karvat helposti – yleiset sheivausmokat koottiin yhteen

Lähteet: Voice.fi & Women´s Health

Kilpailut

Uusimmat