Kuva: Fotolia

Suomalaisen ilotytön erikoinen parisuhde: Aviomies tulee mukaan kolmen kimppoihin

11.12.2017 19:30 - Iiro Myllymäki

Katja kertoi ammatistaan nykyiselle miehelleen jo ensitreffeillä.

Katja on lähes 40-vuotias yhden lapsen äiti, jolla on tavallisesta poikkeava ammatti. Nainen työskentelee prostituoituna. Samalla Katja on onnellisesti naimisissa. Katja kertoo Voice.fi:n haastattelussa, että monelle tuntuu olevan hankala käsittää, että vakava parisuhde ja seksityön tekeminen voivat kulkea käsi kädessä. Katja kertoo, että etenkin monet miehet ovat tätä ihmetelleet.

Katja on ollut miehensä kanssa yhdessä noin viiden vuoden ajan. Katjan ammatti tuli esille heti ensitreffeillä.

- Hän innostui siitä tiedosta, Katja nauraa.

- Mieheni on itsekin seksuaalisesti hyvin avarakatseinen. Jos joku asiakkaani on halunnut kolmen kimppaa, mieheni on joitain kertoja tullut mukaan kolmanneksi osapuoleksi. Näin se meillä toimii.

Joistain hankaluuksista ja vastoinkäymisistä huolimatta Katja kokee olevansa täysin oikealla alalla. Nainen on elättänyt itsensä seksin myymisellä kahdeksan vuoden ajan.

- Kunnioitan ja rakastan ammattiani. Mielestäni ihmisen pitää elää sellaista elämää, joka on hänelle itselleen hyväksi. Pitää elää itsensä näköistä elämää. Minun elämäni on tällainen.

Voit lukea Katjan koko haastattelun tästä linkistä. Haastattelussa nainen kertoo muun muassa, mistä hän alunperin sai kipinän seksityön tekemiseen ja miten hänen läheisensä ovat suhtautuneet hänen ammatinvalintaansa.

Katjan nimi on muutettu.

Lue myös: Perheenäiti-Katja myy seksiä - aviomies tukee ammatinvalintaa

Kilpailut

Uusimmat