Kuva: YouTube

Koulukiusattu mies toi kehitysvammansa ensi kertaa julkisuuteen - katso liikuttava video

12.12.2017 10:15 - Senja Rapila / senja.rapila@bauermedia.fi

Chris on ollut erilainen aina ja joutui sen vuoksi kiusatuksi. Hänellä on ollut koko elämänsä ajan vaikeuksia hyväksyä itseään sellaisenaan.

Voimannostaja ja elämäntaitovalmentaja Chris Ruden on julkaissut sosiaalisessa mediassa elämänsä vaikeimman videon, joka on saanut monet kyyneliin.

"Tämä on varmasti kaikista vaikein video, mitä olen koskaan tehnyt. Olen varmaan 17 vuotta myöhässä. Syy tämän videon tekemiseen on se, että olen saanut vihdoin käsiproteesin. Yritän pienin askelin tulla sinuiksi itseni kanssa", Chris aloittaa koskettavan videonsa.

Sen jälkeen hän esittelee kätensä, jossa on kehitysvamma. Hän kertoo, että on pitänyt kädessään hanskaa yläasteelta lähtien, piilottaen kätensä kaikilta ulkopuolisilta.

"Tämä on ensimmäinen kerta, kun otan hanskan pois kädestä ihmisten edessä, sosiaalisessa mediassa."

"Se on minulle todella vaikeaa minulle. Opetan ihmisiä ylittämään rajojaan, mutta tämä on minulle sellainen asia, minkä olen kohtaamisen sijaan lakaissut maton alle. Olen piileskellyt muilta ja itseltäni, enkä voi tehdä sitä enää."

Epämuodostuma aiheutti sen, että Chrisiä kiusattiin paljon koulussa, jonka vuoksi hän joutuikin vaihtamaan koulua useasti. Hän kertoo muun muassa tarinan yläasteelta, jolloin hänen suuri ihastuksensa pilaili nuoren miehen kustannuksella.

"Tungin käteni välittömästi taskuuni ja siellä se pysyi kaksi vuotta. Siihen pisteeseen asti minulla oli ystäviä, joiden edessä en piilotellut kättäni, mutta sen tapahtuman jälkeen piilotin käteni päivän jokaisen sekunnin aikana. Se oli sellaista aikaa, jolloin aloin miltei itkeä, jos minun piti koulussa laittaa reppu selkääni ja käteni näkyi muille. Minun piti mennä vessaan, ottaa käsi taskustani, ottaa reppu pois selästä ja laittaa käsi takaisin taskuun."

Voit kuunnella Chrisin koko koskettavan tarinan alapuolelta.

Lähde: Women's Health

Lue myös: Todellinen sankari - mies pelasti kanin metsäpalon keskeltä, katso

Uusimmat