Kuva: Fotolia

Ei herkille! Kampaajan jakama video näyttää karun puolen raskauden jälkeisestä hiustenlähdöstä

12.12.2017 08:45 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Video on kerännyt hurjan määrän katselukertoja.

Kampaajana työskentelevä Christina Kreitel on julkaissut omalla Instagram-tilillään videon, joka ei sovi herkille. Kyseisessä pätkässä nähdään nimittäin karu puoli siitä, miltä näyttää raskauden jälkeinen hiustenlähtö pahimmillaan.

Videolla Kreitel ottaa kiinni asiakkaansa hiuksista ja vetää niitä alaspäin. Hiuksia irtoaa järjettömän kokoinen tukko, aivan kuin itsestään.

Video on kerännyt tähän mennessä yli viisi miljoonaa näyttökertaa ja runsaasti erilaisia kommentteja. Osa on kauhistellut näkyä suureen ääneen, osa on taas kertonut omista kokemuksistaan.

"Oma hiustenlähtöni on ollut raskauden jälkeen todella kamalaa. Ihmettelen edelleen, että päässäni ei ole kaljuja kohtia."

"Olen varma siitä, että tämä hiustenlähtö vähenee jossain vaiheessa. Olen kuitenkin alkanut miettiä mahdollisuutta siitä, että tulen kokonaan kaljuksi."

Totuushan on se, että raskauden jälkeen hiuksia todellakin lähtee enemmän ja se on täysin normaalia. Syyllinen siihen on estrogeenihormoni, jonka määrä laskee kehossa raskauden jälkeen aiheuttaen hiusten lähtemistä.

Videon pääset katsomaan alta.

Lue myös: Kampaaja esitteli päänahan kuorintaa - mahaa vääntävää videota katsottu yli puoli miljoonaa kertaa

Lähde: Independent

Kilpailut

Uusimmat