Kuva: Fotolia

Nainen pilasi kulmakarvansa netistä ostetulla halpatuotteella - katso varoittava kuva

12.12.2017 21:45 - Katariina Auvinen

Charlotte Knight pelkää, että hänen kulmakarvansa eivät kasva enää ennalleen.

Britanniassa asuva 19-vuotias tarjoilija, Charlotte Knight, pelkää ettei hänen kulmakarvansa tule enää ennalleen. Knight kertoo The Sun-julkaisulle, että hän osti nettikauppa eBaysta halvan tuotteen, joka oli tarkoitettu kulmakarvojen värjäykseen. 

Tuote piti levittää kulmakarvoille, jonka jälkeen ohjeistuksessa kerrottiin, että värin piti antaa vaikuttaa parista tunnista jopa koko yön yli. Tämän jälkeen väriaine olisi kovettunut venyväksi, jonka jälkeen sen olisi voinut vain nyppäistä kulmista pois. Jotain meni kuitenkin pahasti pieleen. 

Knight kertoo julkaisulle, että jo tunnin jälkeen väri kovettui kulmiin niin kovasti, että se tuntui enemmän asfaltilta kuin venyvältä väriaineelta. Nainen yritti pestä kulmaväriä pois yli puoli tuntia, jonka jälkeen hänen oli pakko koettaa nyppiä väri pois. Värin mukana lähti kuitenkin isoja tukkuja hänen kulmakarvoistaan. 

- Menetin prosessissa yli puolet kulmakarvoistani. En ikinä tule käyttämään tällaisia tuotteita enää, hän vannoo. 

Knight lähetti aineen tutkittavaksi, jonka jälkeen Britannian terveysviranomaiset ilmoittivat epäilevänsä tuotteen olevan väärennetty. 

Lue myös: Silmätatuoinnin ottanut nainen toivoo nyt silmän poistoa - julkaisi päivityksen voinnistaan

Lähde: The Sun 

Kilpailut

Uusimmat