Suomalaisbloggari yllättyi toden teolla: Sai tietää kotihississä olevansa somejulkkis Kiinassa!

12.12.2017 18:45 - Senja Rapila / senja.rapila@bauermedia.fi

Pupulandia-blogin pitäjä Jenni Rotonen kertoo erikoisesta tapauksesta tuoreimmassa blogikirjoituksessaan.

Suomalaisbloggari Jenni Rotonen, eli Pupulandia-blogin pitäjä, on joutunut erikoisen tilanteen eteen. Rotonen aloitti hämmentävän tarinan kertomisen blogissaan todeten, että eräänä päivänä samassa talossa asuva aasialaissyntyinen mies kysyi häneltä hississä englanniksi, että onko naisen nimi Jenni.

"Hämmennyin kysymyksestä hieman, mutta vastasin tietenkin myöntävästi. Mutta mitä sen jälkeen seurasi, hämmensi vielä noin miljoonasti enemmän…", Rotonen avaa blogitekstissään.

Hän kertoo, että mies kertoi tunnistaneensa tunnetun suomalaisbloggarin, koska tämä on todella suosittu kiinalaisessa sosiaalisessa verkostossa.

"Ilmeeni oli varmasti ikimuistoinen, kun mietin mielessäni, että anteeksi, mutta MITÄ?! Tyyppi jatkoi vielä, että “Olen nähnyt ovessasi sukunimesi ja nyt kun näin sinut, niin tajusin, että sinähän olet varmaankin juuri se Jenni Rotonen. Olet siellä tosi tunnettu!” Olin niin pöllämystynyt, etten oikein edes siinä hetkessä tajunnut kysyä mitään tarkentavia tietoja. Eli ilmeisesti olen tietämättäni tunnettu Kiinassa?"

Rotonen lähti selvittelemään erikoista tapahtumaketjua sosiaalisen median avuin.

"Koska tämä kaikki oli hyvin hämmentävää, jaoin mystisen tarinan niin Snapchatissa kuin IG storyssanikin ja kyselin, että jos kuulijoissa sattuisi olemaan joku kiinalainen tai kiinantaitoinen henkilö, niin mieluusti saisi valistaa, mistä mahtaa olla kyse. "

Eräs tyttö oli lähtenyt selvittämään asiaa ja tehnyt löydöksen, että joku todella kääntää Rotosen Pupulandia-blogitekstejä Kiinaksi paikallisten suosimalle WeChat-sivustolle.

"Totta tosiaan joku ilmeisesti kääntää sinne minun blogitekstejäni! Ja lisäilee juttujen lomaan gif-animaatioita kuvastamaan reaktioitaan teksteistä. Olen sanaton."

"Siitä minulla ei ole hajuakaan, onko noilla käännöksillä mitään tekemistä sen kanssa, mitä teksteissäni on oikeasti lukenut, mutta siis onhan tämä todella huvittavaa. Ja kaikkein käsittämättömintähän tässä on se, että asia ei edes tullut esiin ensimmäistä kertaa sosiaalisen median kautta, vaan selvisi minulle oman kotitaloni hississä satunnaisen kiinalaisen kanssa kohdatessa."

Pääset tutustumaan alkuperäiseen blogitekstiin täällä.

Lähde: Pupulandia

Lue myös: Pystyykö bloggaamisella elämään? Suomalainen vloggaaja Soikku kertoo tuloistaan

Lue myös: Suosituimpien tubettajien vuositulot huimaavat päätä - videopelejä pelaamalla 14 miljoonaa euroa

Lue myös: Suomalainen tubettaja avoimena itseinhostaan: nerokas ajatus auttoi yli turhista murheista

Kilpailut

Uusimmat