Kuva: Instagram

Nuoren äidin asuvalintaa kritisoitiin "ikäiselleen sopimattomaksi" - oletko samaa mieltä?

05.01.2018 20:45 - Iiro Myllymäki - Luettu 5 275 kertaa

Äiti on vastannut kritiikkiin Instagram-päivityksellä.

Äidit joutuvat välillä rankankin arvostelun kohteiksi, joskus jopa täysin ventovieraiden taholta. Neljän lapsen äiti Stevie Niki, 27, joutui ikävään tilanteeseen, kun hänelle täysin tuntematon ihminen päätti kritisoida hänen asuvalintaansa. Nainen oli pukeutunut revittyihin farkkuihin ja yksisarvisen kuvan sisältävään t-paitaan.

Tuntemattoman kommentoijan mukaan nainen ei ”pukeudu kuin äiti” ja hän sanoi, ettei tämän tulisi pukeutua tuolla tavalla. Hän myös sanoi, että naisen vaatteet eivät ole tämän ikäiselle sopivia.

Niki päätti puolustautua näitä kommentteja vastaan Instagramissa, missä hänellä on noin 20 000 seuraajaa. Puolustuspuheenvuoronsa oheen nainen laittoi kuvan, jossa näkyy, millainen pukeutuminen oli aiheuttanut kritiikin. Voit katsoa päivityksen alta tai tästä linkistä.

”Mistä lähtien minun on pitänyt pukeutua yhtään kenenkään mieltymysten mukaan? Aion vielä 80-vuotiaana pukeutua revittyihin farkkuihin, yksisarvispaitoihin ja värjätä hiuksiani sateenkaarenvärisiksi”, Niki kirjoittaa.

Tämän lisäksi hän kirjoittaa, miten kyllästynyt hän on kaikenlaisiin stereotypioihin ja että hän voi pukeutua aivan miten lystää ja silti olla äiti. Hän kehottaa kaikkia miettimään ennen kuin avaa suunsa ja alkaa tuomita muita ihmisiä.

Naisen päivitys on kerännyt runsaasti kehuja, ja monet ovat täysin samaa mieltä hänen kanssaan.

”Pysy aina uskollisena itsellesi”, yksi kommentoija on kannustanut.

”Rakastan tätä! Totta joka sana, ja niin voimaannuttavaa”, on toinen kehunut.

”Pukeudu miten haluat ihan minkä ikäisenä vain! Näytät upealta!” on myös kommentoitu.

Stevie Niki on noussut otsikoihin myös toisella Instagram-päivityksellään. Tuossa kuvassa hän pussaa tytärtään huulille ja kirjoituksessaan pohtii, miksi häntä epäilytti kuvan julkaiseminen. Pääset lukemaan aiheesta lisää tästä jutusta.

Lue myös: Äidin tyttärelleen tekemä kieltolista ihastuttaa netissä: "Älä pidättele kyyneleitäsi"

Lähde: Mirror

Arvostele artikkeli

Suosittelemme

Uusimmat