Kuva: Fotolia

Mies jakoi karmaisevan tarinan yöllisestä kävelystään - luettuasi et enää kävele yksin yöllä

10.01.2018 21:15 - Katariina Auvinen

Reddit-käyttäjä jakoi selkäpiitä karmivan tarinan yöllisestä kohtaamisesta.

Reddit-käyttäjä jakoi niin selkäpiitä karmivan tarinan yhteisöpalvelussa, että tämän kuultuasi katselet varmasti olkasi yli pimeällä kävellessäsi. Yöllä tai myöhään illalla mielikuvitus laukkaa helposti, varsinkin jos edessäsi on vielä kävelymatka kotiin. 

Miehen nimeä ei tiedetä, mutta hän kertoo asuvansa keskikokoisessa kaupungissa Yhdysvalloissa. Hänellä on joka tapauksessa tapana käydä kävelemässä yöllä, koska hän ei välttämättä saa helposti unta. 

Eräänä yönä hän lähti kävelylle läheiseen puistoon. Kello oli yhden kahden välissä. 

"Olin kävelemässä puistossa jonkun matkan päässä omasta asunnostani. Silloin oli keskiviikko ja kaupunki oli todella hiljainen. Jopa viikoksi, se oli hiljainen. Puistossa ei ollut ketään, kuten ei suurimmaksi osaksi monina muinakaan öinä. 

Kävelen pienemmälle tielle, josta minun oli tarkoitus kääntyä ja jatkaa matkaani asuntoani kohden. Kun käännyin kadulle, näin pitkän matkan päässä, miehen siluetin. Mies tanssi outoa tanssia, aivan kuin valssia, mutta jotenkin liukuen ja oudosti. Hän tuli minua kohden. 

Mietin, että mies on mitä luultavimmin humalassa. Halusin kävellä mahdollisimman kaukana jalkakäytävästä, jotta hän voisi ohittaa minut ja jatkaa matkaansa. Mitä lähemmäksi hän tuli, sitä nopeammin ymmärsin, kuinka sulavasti tämä mies liikkui. Hänellä oli tumma, vanha puku ja hänen pitkät raajansa tahdittivat tanssia. Hänen silmänsä olivat apposen auki, pää kääntyi taivasta kohden ja hänen suunsa oli vääntynyt kamalaan sarjakuvamaiseen hymyyn, joka ei hyytynyt. 

Päätin sillä sekunnilla vaihtaa puolta. Kun katsahdin mieheen uudestaan, hän oli lopettanut tanssimisen ja tuijotti kammottavilla silmillä suoraan minuun. Hymy ei hyytynyt sekunniksikaan. 

Olin niin hermostunut. Lähdin kävelemään pois, mutta pidin katseeni kuitenkin miehessä. Kun olin päässyt puolen korttelin päähän miehestä, joka vieläkin tuijotti paikoillaan, siirtin katseeni eteen. Kun kuitenkin katsahdin olkani yli hätkähdin ja tunsin ensin hieman helpotusta. Mies ei ollut siinä, missä hän äsken oli ollut. Sen sijaan seuraava asia nosti kuitenkin palan kurkkuuni. Hymyilevä mies oli siirtynyt samalle puolelle, missä minä kävelin ja välimatkamme oli kaventunut. En ollut kääntynyt kuin kymmeneksi sekunniksi, joten ymmärsin, että tämä karmiva olento oli siirtynyt valtavan nopeasti ja tulisi minua kohden. 

Seisoin paikoillani, mutta niin seisoi hymyilevä mies. Kun hän otti valtavan hyppäyksen minua kohden, ääneni pihisi: "Mitä ihmettä...". Lopulta mies lähti omaan suuntaansa ja minä juoksin kotiin. 

Asuin kaupungissa vielä puoli vuotta sen jälkeen ja en koskaan enää mennyt kävelylle yöllä, koska jokin miehen ilmeessä kummitteli mielessäni. Hän ei näyttänyt humalaiselta tai huumeissa olevalta, hän näytti totaalisen hullulta, ja se on pelottavaa." 

Lue myös: Kummitusten metsästäjät väittävät tallentaneensa videolle lapsen haamun - näetkö sinä sen?

Lähde: LADbible

Kilpailut

Uusimmat