Kuva: Shutterstock

Voiko hääkuvaus mennä pahemmin pieleen? Kuvaaja unohti hääparin, kuvasi vain takapuolia!

20.02.2018 14:15 - Katariina Auvinen

Hääpari järkyttyi huomatessaan, että heidän tärkeimmän päivänsä kuvagalleria sisälsi vain kuvia vieraiden takapuolista, haaroväleistä ja kaula-aukoista.

Hääpäivä on tilaisuus, jolloin toivoisi palkatun valokuvaajan ikuistavan päivän mahdollisimman tarkkaan. Brittiläinen morsian koki järkytyksen saatuaan hääkuvaajan ottamat kuvat tärkeän päivän jälkeen. 

Kuvaaja oli ottanut enemmän kuvia vieraiden rinnoista ja takapuolista, kuin hääparista itsestään, saati vieraiden kasvoista. Steph ja Paul Unwin olivat odottaneet tärkeää päiväänsä, mutta kuvista ei välittynyt häiden tunnelma. 

Sen sijaan lähes sata kuvaa sisälsivät lähikuvia heidän morsiusneitojensa kaula-aukoista ja takapuolista. Morsiusparista itsestään oli vain 11 kuvaa. Kuvaajana toiminut David Kilcourse palautti kyllä pariskunnalle rahat heidän valituksensa jälkeen, mutta morsiuspari halusi tuoda asian esille, jotta toiset hääparit välttyisivät ikävältä yllätykseltä. 

- Hän aiheutti meille niin paljon murhetta. Meidän hääpäivästämme ei ole kuvia niistä kauniista hetkistä, joista olisimme toivoneet, Steph Unwin kertoo Metro-julkaisulle. 

Pariskunta on varma, että vahinkoja sattuu, mutta jos samasta takapuolesta on otettu kolme eri lähikuvaa, se ei voi heidän mukaansa olla vahinko. 

- Se on täysin sopimatonta, hän tuhahtaa. 

Pääset katsomaan epäonnistuneita kuvia Metro-lehden sivuilta, täältä.

Lue myös: Ruokaa rakastavan pariskunnan persoonalliset hääkuvat ihastuttavat netissä - katso

Lähde: Metro 

Kilpailut

Uusimmat