Ruokaa rakastavan pariskunnan persoonalliset hääkuvat ihastuttavat netissä - katso

27.12.2016 20:15 - Senja Rapila

Thaimaalaiset Max ja Mint halusivat ottaa hääkuviinsa mukaan jotain, mitä he todella rakastavat: ruokaa.

Hääkuvat ovat usein todella kauniita, mutta kauniimpia ne ovat silloin, kun kuvista ilmenee kuvattavan pariskunnan aito luonne ja persoona. Nyt eräs valokuvaaja on onnistunut ikuistamaan tuoreen hääparin, Maxin ja Mintin, omalaatuisiin, ihastuttaviin ja persoonallisiin hääkuviin, jotka ovat saaneet Facebookin käyttäjät lumoihinsa.

Hääkuvat ottaneen valokuvaaja Sanit Nitigultanon Facebookiin lisäämästä hääkuvagalleriasta on tullut nopeasti hyvin suosittu ja sillä on Facebookissa tällä hetkellä yli 30 000 tykkäystä. 

- Kun kysyin pariskunnalta oliko heillä jotain yhteistä intohimonkohdetta, he sanoivat vain, että he tykkäsivät kuljeskella ympäriinsä ja syödä. Joten ensimmäinen asia joka tuli mieleeni oli, että menisimme kaikkiin heidän lempiravintoloihinsa, Nitigultanon on kertonut BBC:lle.

Kuvausten aikana tuore hääpari kiersi siis miltei kaikki lempiravintolansa Bangkokissa ja maisteli kaikkea, kuten riisiä sekä nuudeleita.

- Olemme olleet yhdessä kaksi vuotta ja uskon, että olemme keränneet elopainoa tänä aikana noin 10 kiloa, koska me vain syömme yhdessä! sulhanen Max on kommentoinut BBC:lle.

Pääset tutustumaan ruokaa rakastavan pariskunnan persoonallisiin hääkuviin alapuolella olevasta Facebook-kuvagalleriasta.

Lue myös: Myyjä haukkui pariskunnan 120 euron kihlasormuksia säälittäviksi - rehellinen kirjoitus liikuttaa

Lue myös: Pariskunta otti hääkuvansa 70 vuotta häiden jälkeen - katso liikuttavat otokset

Kilpailut

Uusimmat