Kuva: Shutterstock

Matkustaja kuvasi lentoemännän upean teon - "Hän puuttui peliin"

20.02.2018 21:15 - Katariina Auvinen

Vanhempi sai hengähtää hieman, kun lentoemäntä tarjosi auttavan käden pienokaisen kanssa.

Pienten lasten kanssa lentäneet vanhemmat tietävät varmasti, kuinka vaikeaa taaperoa tai pientä vauvaa on pitää tyytyväisenä pidemmän lennon ajan. Eräs matkustaja kuvasi lentoemännän upean teon, joka antoi kolmen lapsen kanssa yksin lentäneelle äidille aikaa hengähtää. 

Hän kirjoitti Hawaiian Airlinesilla työskentelevän lentoemännän upeasta teosta myös Love What Matters -sivustolle. 

"Olimme lennolla mieheni kanssa, kun ymmärsimme, että tämä olisi ensimmäinen lento ilman omia lapsiamme yhdessä. Kiinnitin huomiota erääseen äitiin, jolla oli kolme lasta, mutta hänen nuorimmaisensa ei suostunut rauhoittumaan. 

Äiti yritti kaikki keinot, joilla hän voisi saada nuorimmaisensa rauhoittumaan, tuloksetta. Etummaisilla penkkiriveillä istuvat matkustajat alkoivat kääntyilemään ja katsomaan seuruetta hyvin pahasti. Minua ei ärsyttänyt se, että pienokainen oli pahalla tuulella, vaan ihmisten välinpitämättömyys.

Halusin syöksyä auttamaan, kun turvavyön merkkivalo sammuisi, mutta ennen kuin ehdin liikahtaa paikaltani, lentoemäntä puuttui peliin. Hän pyysi, josko saisi pitää poikaa sylissä. Äiti ojensi pojan ilmiselvästi nolona, mutta lentoemäntä otti pojan tyynesti syliinsä ja alkoi keinuttelemaan tätä rauhoittavasti. 

Poika rauhoittui syliin." 

Nainen kuvasi pienen pätkän, jonka hän jakoi YouTubessa. Hän halusi kiittää lentohenkilökuntaa erinomaisesta työstä. 

Lue myös: Nainen jätti puhelimensa lentokoneeseen - järkyttyi parin päivän päästä

Lähde: Love What Matters 

Kilpailut

Uusimmat