Kuva: Shutterstock

Nainen aikoi heittää pehmoleluja pois - pussista paljastui melkoinen yllätys

14.03.2018 19:15 - Katariina Auvinen

Pehmolelut olivat seisseet autotallissa jo tovin.

Eräs englantilainen nainen päätti heittää pois pehmoleluja, joita hän oli aiemmin jo kerännyt pusseihin. Pussit olivat seisseet jo tovin autotallissa. Kun nainen korjasi pusseja pois, yksi säkeistä liikahti. Nainen avasi varovasti pussin ja yllätys oli melkoinen, kun sisältä paljastui pieni fretti eli kesy näätäeläin. 

Fretti oli tehnyt mukavan pesän pehmolelujen sekaan. Nainen oli hieman shokissa löydöksestään, mutta hän päätti soittaa heti eläinsuojeluviranomaisille, jotka hakivat eläimen pois. Fretti on ilmiselvästi ollut jonkun lemmikki, koska se on kesy, mutta eläimestä ei löytynyt mikrosirua. 

- Me emme tiedä, onko eläin hylätty vai onko se vain karannut kotoaan, koska mahdollisesta omistajasta ei ole löytynyt mitään tietoa, kertoo eläinsuojassa työskentelevä Kirstie Gillard

Nyt Honey-nimen saanut fretti on majaillut onnellisena eläinsuojassa. Honey on saanut kasan myös omia pehmoleluja, joiden seassa se nukkuu tyytyväisenä. Pehmolelut ovat auttaneet eläintä sopeutumaan uuteen ja outoon ympäristöön. Omistaja ei ole ilmaantunut, joten Honey tullaan luovuttamaan hyvään ja rakastavaan kotiin. 

Lue myös: Orpo kissa asuu frettien kanssa - katso suloiset kuvat!

Lähde: DoDo

Kilpailut

Uusimmat