Kuva: Shutterstock

Isä väittää tyttärensä saaneen potkut hiusvärinsä vuoksi - julkaisi Twitterissä vihaisen viestin

28.03.2018 16:15 - Katariina Auvinen

Isän mukaan tyttären pomo olisi kertonut hiusten värin vaikuttavan tuotteliaisuuteen.

Nykyisin ihmiset korostavat omaa persoonaansa entistä rohkeammin. Viiden lapsen Brightonissa asuva isä päätti kirjoittaa Twitteriin kiukustuneen tekstin, koska hänen tyttärensä on miehen mielestä kokenut syrjintää hiusvärinsä vuoksi. 

Miehen tyttärellä, Jessillä, on violetit hiukset, jotka isän mukaan olisivat vaikuttaneet ratkaisevasti tyttären työn loppumiseen. Sir JBizzlington from Brighton -nimimerkillä twiittaavan isän mukaan tytär on ahkera työntekijä, joka on valmis joustamaan vuoroista ja aikatauluista. 

Mitä ilmeisimmin Jessin pomon mielestä violetit hiukset vaikuttivat naisen tuotteliaisuuteen ja ahkeruuteen, jonka vuoksi Jess sai potkut. Isä ei kerro twiitissään, missä työssä Jess oli ennen potkujaan. 

Twiitti on saanut jo lähes 1000 kommenttia käyttäjiltä. Iso osa on tarjonnut nuorelle naiselle töitä. Ihmiset ovat osoittaneet myös tukensa Jessille julkaisemalla kuvia omista, värikkäistä hiuksistaan. 

Eräs käyttäjä kysyi, aikooko isä ja tytär viedä asian oikeuteen, koska kyse on selkeästi syrjinnästä. 

"Emme pidä tätä vaihtoehtona, koska minä työskentelen minimaalisella palkalla. Valitettavasti minulla ei ole aikaa tai rahaa viedä asiaa oikeuteen, vaikka olen äärettömän vihainen asiasta. Haluan vain saada tyttäreni takaisin työelämään." 

Isän twiitti poiki hyviäkin asioita, koska viimeisimmäksi hän on kertonut kaikille, että Jess olisi löytänyt töitä juuri sosiaalisen median kautta. 

Lue myös: Äiti raivostui koululle - opettaja käski luonnostaan punatukkaisen oppilaan värjätä hiuksensa

Lähde: Mirror 

Kilpailut

Uusimmat