Kuva: Shutterstock

Älä unohda kropan 7 erogeenistä aluetta - tuottavat kumppanillesi suurta nautintoa

07.04.2018 17:15 - Senja Rapila

On olemassa monia alueita kropassa, jotka unohtuvat täysin touhutessa.

Psykologi ja seksiterapeutti Holly Richmond on antanut Pop Sugar -sivustolla vinkkejä siihen, mitä alueita ei tulisi unohtaa kropassa, jos haluaa nauttia täysillä omasta seksuaalisuudestaan - tai jos haluaa antaa täyden nautinnon kumppanilleen. 

Älä siis unohda alueita, jotka voivat antaa kumppanillesi - tai sinulle itsellesi - huomattavaa nautintoa. Voit lukea Pop Sugar -sivuston vinkkaamat asiat alapuolelta.

1. Jalat ja nilkat

Keskity nautintoon ennen kuin ryntäät genitaalialueelle, vinkkaa asiantuntija. Esimerkiksi jaloista aloittaminen on oiva keino saada kumppanisi kiihottumaan. Jos haluat, voit hieroa kumppanisi jalkoja tai vaikka sivellä niitä. Jalat ja niiden herkkyys usein unohdetaan intiimitilanteissa, koska ne yhdistetään niin helposti pelkkiin jalkafetisseihin.

2. Sisäreidet

Sisäreisien huomioiminen on tärkeää, nimittäin siellä on todella paljon hermopäätteitä. Voit kosketella kumppanisi sisäreisiä esileikin aikana, kiusaten, tai seksin aikana kiihottaaksesi häntä lisää.

Myös masturboidessa omien sisäreisien koskettelu voi auttaa kiihottumisessa.

3. Vatsa

Varoitus, mikäli kumppanisi kutiaa helposti. Joillekin ihmisille vatsan alueen hively voi olla epämiellyttävää, mikäli he kutiavat pahasti. Jotkut kuitenkin saavat vatsan alueen sivelystä ja hivelystä suurta, eroottista nautintoa.

4. Rintakehä

Älä jätä rintoja huomioimatta. Rintojen koskettelu ja hierominen voi tutkimusten mukaan tehdä orgasmeista huomattavasti voimakkaampia ja intensiivisempiä.

Keskity myös sen lisäksi rintakehään. Voit liu'uttaa sormeasi kumppanisi rintakehällä tai sivellä sitä hellästi - tai tomerammin.

5. Alaselkä

Alaselän huomioiminen seksin aikana voi tehdä leikistä huomattavasti kuumempaa. Eli jos olet alapuolella seksiasennoissa, voit hellästi hieroa kumppanisi alaselkää tai tarttua siihen kovemmin seksin aikana. Voit myös julkisilla paikoilla kumppanisi alaselkää hieromalla herätellä haluja ennen kotiin menemistä.

6. Kasvot

Kasvojen hellä kosketus on ilmaisu intiimiydestä ja viehätykestä. Katso siis kumppaniasi silmiin, kosketa hänen kasvojaan hellästi ja näytä rakkaallesi hellällä tavalla, että arvostat häntä. 

7. Hiukset

Jos seksin aikana ei koskaan koske hiuksiin, on se suuri virhe. Toisen henkilön hiuksilla leikkiminen voi tapahtua missä tahansa, olittepa yhdessä kahvilassa tai makuuhuoneessa. Voit aloittaa myös esileikin julkisilla paikoilla leikkimällä kumppanisi hiuksilla.

Kysy myös kumppaniltasi siitä, pitääkö hän tukistamisesta ja kuinka kovaa on liian kovaa. Tukistaminenkin pitää tehdä oikeaoppisesti, ottamalla hiuksista mahdollisimman tyvestä kiinni. Voit myös hieroa kumppanisi päänahkaa hellästi.

Lähde: Pop Sugar

Lue myös: Miksi naiset maksavat seksistä? - "Niin voin tutustua alistuvaan puoleeni riskeeraamatta työtäni"

Lue myös: Kokeile kotitekoisia, mutta turvallisia, seksileluja - 10 esinettä, jotka löytyvät liki jokaisesta kodista

Lue myös: Ihmiset avautuvat seksitapaturmistaan: "Oksensin hänen syliinsä"

Kilpailut

Uusimmat