Kuva: Shutterstock

Miksi naiset maksavat seksistä? - "Niin voin tutustua alistuvaan puoleeni riskeeraamatta työtäni"

04.04.2018 19:45 - Senja Rapila

Monet syyt ajavat naiset maksullisten seuralaisten syleilyyn.

 iksi naiset maksavat seksistä? "Tiedän, että yksityisyyteni on turvassa, eikä riskeeraa työtäni"

Yleensä saatetaan olettaa, että pelkästään miehet maksavat naisille seksistä. Asia ei kuitenkaan ole aivan niin, vaan myös naiset hakevat seksuaalista helpotusta maksullisilta seuralaisilta.

Kaksi rohkeaa naista ovat nyt kertoneet Metro-julkaisulle, miksi ovat päätyneet maksamaan seksistä. Voit lukea kahden naisen perustelut alapuolelta.

"Olen naimisissa, kolmekymppinen. Olen parisuhteessa samaa sukupuolta olevan henkilön kanssa ja työskentelen armeijassa. Kun maksan seksistä, käyn naispuolisen dominan luona. Kiihotun rankaisusta ja vallanvaihdosta. Kun käyn ammattilaisella, antaa se minulle turvallisen tilan tutustua alistuvaan puoleeni. Ja silloin tiedän, että yksityisyyteni on turvassa, eikä riskeeraa työtäni. Vaimoni tietää tästä, mutta kukaan muu ei. Käyn siellä joka kolmas tai neljäs viikko."

"Olin seksityöntekijä aiemmin itse. Päädyin sinne parinvaihdon kautta, joten ehkä minulla on ollut aina korkea seksivietti. Kun eläköidyin, tajusin rakastavani sitä anonyyminä saatavaa helpotusta, mitä seuralaispalvelu antoi minulle. Kokeilin aikuisten deittisivustoja, mutta ne olivat yksiä suonsilmiä ja täynnä listoja siitä, mitä miehet haluaisivat seuralaistensa tekevän heille. Halusin kuitenkin jonkun, joka täyttäisi juuri minun haluni."

(kuva: Pixabay)

Lähde: Metro

Lue myös: Kokeile kotitekoisia, mutta turvallisia, seksileluja - 10 esinettä, jotka löytyvät liki jokaisesta kodista

Lue myös: Kiinnostaako BDSM-seksi? Katso kattava video, joka opettaa alkeet kiinnostuneille

Lue myös: Ihmiset avautuvat seksitapaturmistaan: "Oksensin hänen syliinsä"

Kilpailut

Uusimmat