Kuva: Shutterstock

Kokeile kotitekoisia, mutta turvallisia, seksileluja - 10 esinettä, jotka löytyvät liki jokaisesta kodista

30.03.2018 18:15 - Senja Rapila

Seksilelujen ei aina tarvitse olla kalliita.

Oletko kyllästynyt käyttämään samoja vanhoja seksileluja aina kerta toisensa jälkeen? Jos haluat kokeilla jotain uutta, voit löytää omatekoisia DIY-seksileluja myös kotoasi. Women's Health -julkaisu on nyt listannut kymmenen eri esinettä asiantuntijoiden ja seksologien avulla, joita voit käyttää turvallisesti seksileluina.

Oletko sinä tarpeeksi rohkea kokeillaksesi näitä "kotitekoisia" seksileluja vällyjen välissä?

1. Helmikaulakoru

Voit käyttää helmikaulakorua muun muassa käteenvedon yhteydessä. Esileikin yhteydessä pidä ensin helmikaulakorua kaulassasi, jonka jälkeen ota se pois, kiedo se hitaasti ja hellästi miehen peniksen ympärille ja liikuttele sitä hitaasti ylös ja alas. Lisätäksesi nautintoa, suutele ja ime peniksen kärkeä samalla.

- Helmien tekstuuri antaa penikseen todella erilaisen ja uniikin tunteen, seksologi Debra Laino on kertonut.

2. Puulusikka

Puulusikka on kertoman mukaan täydellinen piiskaamiseen, koska sillä voi lyödä joko lujaa tai hellästi. Muista puhua kumppanisi kanssa ensin siitä, mitä kumpikin haluatte. Ennen kuin otat puulusikan käyttöön, kiedo se elmukelmuun, joka suojaa sinua epäpuhtauksilta.

3. Kurkku

Kyllä, kurkkua voi käyttää dildona. Muista kuitenkin kietoa kurkku ennen käyttöä elmukelmuun, jotta suojaat itseäsi bakteerisilta tulehduksilta. Myös kondomi ajaa saman asian.

4. Tyyny

Itsensä hierominen tyynyjä vasten voi olla oiva keino saada himot kattoon. Oikeanlainen tyyny voi stimuloida klitorista yllättävänkin paljon ja toimia jopa "kumppanin vastikkeena". Myös pyyhkeet ajavat saman asian.

- Ihmiset usein unohtavat, että nautintoa voi saada todella paljon pelkästä hankauksesta, seksiterapeutti ja psykologi Rachel Needle on vinkannut.

5. Suihkun irroitettava pää

Jos haluat villiintyä suihkussa, voit käyttää suihkun ohella suihkun päätä vibraattorina, painaen sitä itseäsi vasten tai suihkuttaen sillä suoraan klitorikseen. Monista suihkun päistä voi vaihdella painetta, jonka avulla voit valita itsellesi mieleisesi.

6. Pesusieni

Jos pidät selkäsi tai kasvojesi kuorinnasta, voit ehkä pitää samanlaisista tuntemuksista sisäreisissäsi, pakaroidesi välissä, emättimen ulkopuolella ja rinnoissasi, seksiasiantuntija Kim Airs vinkkaa.

Myös mies voi pitää kivespussien tai peniksen varren hieromisesta pesusienellä.

- Pesusientä voi käyttää hellästi tai kovaotteisemmin, riippuen siitä mikä tuntuu hyvältä käyttäjälle.

7. Syömäpuikot

Syömäpuikot voivat toimia helppona, kotitekoisena versiona nänninpuristimille. Laita syömäpuikot kuminauhoilla kiinni toisiinsa molemmista päistä ja aseta sen jälkeen haluttu ruumiinosa puikkojen väliin. Voit kokeilla myös puristaa tällä niksillä häpyhuulet toisiaan vasten.

8. Suuvesi

Voit yrittää pitää jääpaloja suussasi oraaliseksiä antaessa, mutta helpompi keino on käyttää ensin suuvettä tai imeskelemällä ensin voimakas kurkkupastilli.

- Se jättää kihelmöivän tunteen, mitä monet todella, todella rakastavat.

9. Kookosöljy

Kookosöljy toimii hyvin ruuanlaitossa, mutta sen voi myös viedä vällyjenväliin. Se on oikeastaan todella hyvä liukaste. Muista kuitenkin se, että öljypohjaiset liukasteet eivät sovi lateksikondomien kanssa käytettäviksi.

10. Sukkahousut

Voit käyttää sukkahousuja kumppanisi käsien tai jalkojen sitomiseen, taikka silmien peittämiseen esileikin aikana. Muista, että kaikki aistit korostuvat silloin kun näköaisti ei toimi, joka on hyvä hetki tuottaa kumppanilleen todella hellää nautintoa.

Lähde: Women's Health

Lue myös: Mies, jolla on kaksi penistä, avoimena seksielämästään: "Naisten reaktioita on vaikea arvata"

Lue myös: Nainen saa orgasmin helpommin toisen naisen kanssa - katso miksi

Lue myös: Horoskooppimerkit, jotka sopivat seksuaalisesti parhaiten yhteen paljastettiin - yllättääkö?

Kilpailut

Uusimmat