Kuva: Shutterstock

Mies antoi tyttöystävälleen tiukat ohjeet leffatreffejä varten - "Et saa pitää kädestä kiinni"

18.04.2018 20:15 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Miehen antamat säännöt ovat herättäneet ihastusta netissä.

Kun menee elokuvateatteriin katsomaan hartaasti odottamaansa elokuvaa, ei halua minkään ylimääräisen tulevan leffanautinnon väliin. Tämän tiesi varsin hyvin eräs mies, joka meni katsomaan Infinity Wars -elokuvaa tyttöystävänsä kanssa. Bored Panda kirjoittaa, että mies laati tyttöystävälleen tiukat mutta humoristiset säännöt, joita tämän tulee noudattaa elokuvan yhteydessä.

Stanley T -niminen Twitter-käyttäjä on jakanut kyseisen miehen ja tämän tyttöystävän viestinvaihdon Twitterissä, missä miehen laatimat säännöt ovat herättäneet huvitusta ja ihastusta. Säännöt ovat seuraavat:

”1. Ostan sinulle mitä vain haluat ennen leffaa. Karkkia, popcornia, juomia, jopa hotdogin. Mutta et voi pyytää mitään elokuvan aikana.

2. Et saa puhua elokuvan aikana, en halua että minua häiritään. Onko sinulla kysymyksiä? Kirjoita ne ylös, niin vastaan niihin, kun elokuva on ohi.

3. Et saa pitää minua kädestä kiinni, se on häiritsevä tekijä ja missaan asioita, joita olen jo kymmenen vuotta odottanut näkeväni. Säästä söpöilyt lopputeksteihin. Suuteleminen sisältyy tähän.

4. Jos yksi päähenkilöistä kuolee, itkemme yhdessä. Jos et itke, joudut lähtemään kotiin. Sinun täytyy olla täysillä mukana tässä.

5. Jos peruutat elokuvatreffit, tarvitsen 24 tunnin varoitusajan, jotta voin korvata sinut sopivalla ihmisellä, luultavasti Jessellä. Jos peruutat viime tingassa ja minun täytyy katsoa leffa yksin, asianajajani ottaa sinuun yhteyttä.

6. Jos jokin hullu valkoinen mies tulee ja yrittää pilata leffanautinnon ampumalla ihmisiä, sinun täytyy taltuttaa hänet nopeasti ja pitää hänet aisoissa. Voit soittaa poliisit vasta elokuvan jälkeen paikalle. En halua, että välikohtaus häiritsee elokuvan katsomista.”

Twitter-päivitys säännöistä on noussut suureen suosioon, ja twiitistä on tykätty jo hurjat 218 000 kertaa. Voit katsoa twiitin alta tai tästä linkistä.

Monet nettikommentoijat ovat samastuneet poikaystävän tuntoihin.

”Olen odottanut niin kauan tätä elokuvaa, että tekisin varmaan samoin. Itse asiassa en varmaan ottaisi naista mukaani.”

”Nämä ovat oikein perusteltuja pyyntöjä. Tämän takia käyn elokuvissa yksin, koska silloin minun ei tarvitse miettiä, onko seuralaisellani mukavat oltavat, onko hän tyytyväinen, viihtyykö hän tms.”

”Nämä ovat täysin hyväksyttävät säännöt.”

Lue myös: Melkein sata vuotta vanha meemi löydettiin - edelleen yhtä ajankohtainen kuin tuolloin

Lähde: Bored Panda

Kilpailut

Uusimmat