Miehen karmea epäonni - Dylan, 20, on joutunut niin karhun, hain kuin myrkkykäärmeen hampaisiin

23.04.2018 19:45 - Katariina Auvinen

Dylan McWilliams kertoo, että hän on vain ollut väärässä paikassa väärään aikaan.

On vaikea päättää, onko coloradolainen Dylan McWilliams, 20, vain erittäin epäonninen vai äärettömän onnekas. Hän on neljän vuoden aikana joutunut kohtaamaan niin karhun, myrkkykäärmeen kuin hainkin. Kaikista kohtaamisistaan mies on selvinnyt muutamilla ruhjeilla ja säikähdyksellä. 

Viimeisin onnettomuus tapahtui viime viikolla, kun mies oli melomassa rantaan SUP-laudalla Hawaijilla. Hän tunsi ikävän vihlaisun jalassaan. Katsoessaan alas, nuori mies näki jalastaan valuvan verta. Hän näki myös jotain muuta, laudan alla ui suuri hai. Hän lähti melomaan järkyttyneenä kohti rantaa. 

- Pelottavinta oli, että jälkeeni jäi verivana enkä tiennyt hyökkäisikö hai uudelleen vai ei, hän kertoo CBS News -julkaisulle. 

Hänen jalkaansa ommeltiin tikkejä, mutta haavat eivät olleet hengenvaarallisia. 

Noin seitsemän kuukautta sitten McWilliams oli vaeltamassa kavereidensa kanssa, kun he kohtasivat mustakarhun. Karhu hyökkäsi suoraan McWilliamsin päälle. 

- Karhu nappasi minusta kiinni ja alkoi raahaamaan minua. Tappelin vastaan niin paljon kuin vain voin. Tällöin karhu pudotti minut ja kompuroi hieman, jolloin pystyin juoksemaan takaisin ystävieni luokse. Eläin luovutti ja lähti pois, hän kertoo. 

Mies kiidätettiin ensiapuun, koska hänen päästään tuli verta, mutta silläkin kertaa hän selvisi tikeillä. 

Noin kolme ja puoli vuotta sitten luonnossa viihtyvää miestä puri kalkkarokäärme. Tällöin hän oli vaeltamassa Utahissa. Hänen onnekseen myrkkykäärme ei ruiskuttanut paljon myrkkyä, jolloin McWilliams sairastui vain pariksi päiväksi. Käärmeen purema olisi voinut helposti tappaa miehen. Mies itse kommentoi epäonneaan sillä, että hän vain sattuu olemaan väärässä paikassa väärään aikaan. 

- Vanhempani ovat erittäin kiitollisia, että olen edes hengissä, hän kiteyttää. 

Lue myös: Tänään on perjantai 13. - katso millaisia asioita kyseisenä päivänä on sattunut

Lähde: LADbible & CBS News

Kilpailut

Uusimmat