Kuva: Splashnews.com

Julkkikset kertovat karmeimmat kummituskokemuksensa - "Poika istui lavuaarissa ja katsoi minua"

04.05.2018 21:45 - Katariina Auvinen

Monet julkisuuden henkilöt ovat kertoneet kokeneensa paranormaaleja asioita.

Kummituksista ja paranormaaleista ilmiöistä on puhuttu kautta aikojen. Monet ovat nähneet myös videoita, joissa arvellaan, voisiko kummituksia sittenkin olla olemassa. Myös julkisuuden henkilöt ovat kertoneet kohtaamistaan paranormaaleista ilmiöistä Marie Claire -julkaisulle. 

Miley Cyrus
Laulaja Miley Cyrus on kertonut, että asuinhuoneisto, jossa hän asui vuonna 2009 Lontoon kiertueensa aikana, oli kirottu. 

- Se oli aivan kammottavaa. Asuinhuoneisto oli aikoinaan vanha leipomo, jonka jälkeen se oli muutettu asunnoksi. Koin siellä aivan hirveitä asioita sekä painajaisia. Yhtenä iltana siskoni oli suihkussa ja yht´äkkiä hän huusi, Cyrus kertoo. 

Hän kertoi, että suihkun kahva oli kääntynyt kuumalle. Kukaan ei ollut siihen koskenut. Sitä ennen Cyrus kertoi, että hän oli kuvitellut nähneensä pienen pojan, joka istui lavuaarissa. 

- Poika istui lavuaarissa ja katsoi, kun olin suihkussa, olin aivan paniikissa. 

Miley Cyrus on varma, että heidän Lontoon asuinhuoneistossaan asui henkiä. (kuva: Getty)

Kate Hudson 
Näyttelijäkaunotar on kertonut nähneensä kummituksia usein. 

- Pelottavin kokemus on ollut se, kun eräs nainen saapui luokseni. Hänellä ei ollut kasvoja. Toisella kertaa isoäitini ilmestyi luokseni, se oli upea kokemus, Hudson kertoo. 

Kate Hudson tunsi isoäitinsä läsnäolon. (kuva: Getty Images)

Cher
Laulaja, Cher, on varma siitä, että naisen edesmennyt mies, Sonny, kummittelee hänelle. 

- Olen varma, että Sonny väläyttää valot päälle kauniiseen kattokruunuuni. En tiedä, mistä sähkö tulisi valaisimeen, koska siihen ei mene sähköjä. Rakastan kummituksia, joskus minusta tuntuu, että tykkään kummituksista enemmän kuin ihmisistä, Cher kertoo. 

Cher kertoo tuntevansa edesmenneen miehensä, Sonnyn, läsnäolon. (kuva: Getty Images )

La Toya Jackson
Nainen on usein kertonut julkisuudessa, että hän tuntee edesmenneen veljensä, Michael Jacksonin, läsnäolon. 

- Se on erikoinen tunne, koska olen varma siitä, että tunnen jonkun olevan lähelläni, mutta kukaan ei ole. Sen lisäksi Jacksonin entinen henkivartija kertoi minulle kerran kuulleensa Michaelin vanhasta huoneesta steppauksen ääntä, La Toya Jackson kertoo. 

La Toya Jackson on usein kertonut tuntevansa edesmenneen veljensä, Michael Jacksonin, läsnäolon. (kuva: Getty Images )

Bella Thorne
Malli, Bella Thorne, koki kummituksen länsäolon omassa makuuhuoneessaan. 

- Näin kerran vaalean, hopeisen naisen lipuvan huoneeni poikki illalla. Hahmo katosi vaatehuoneeseeni, jonka jälkeen juoksin heti vaatekaapilleni ja avasin sen nähdäkseni, onko siellä ketään. En kuitenkaan nähnyt, Thorne kertoo. 

Bella Thorne (kuva: Getty)

Lucy Liu
Näyttelijä Lucy Liun kohtaaminen kummituksen kanssa oli mukavimmasta päästä. Hän nimittäin väittää harrastaneensa seksiä olennon kanssa vuonna 1999. 

- Se oli mukavaa. Tunsin kaiken, sain orgasmin ja sitten kummitus lipui pois, hän kertoo. 

Lucy Liun kohtaaminen kummituksen kanssa oli mitä ilmeisimmin hyvin miellyttävä. (kuva: Getty Images )

Ariana Grande
Laulaja, Ariana Grande, uskoo vahvasti niin demoneihin kuin kummituksiinkin. Hän on kertonut julkisuudessa hyvin vahvasta kokemuksesta, jonka hän koki Kansasissa.

- Me halusimme mennä erään linnan lähellä sijaitsevalle hautausmaalle, jossa huhuttiin olevan portti helvettiin. Edes paavi itse ei suostu lentämään hautausmaan yli tai menemään sen lähelle. Ajoimme yöllä hautausmaalle, mutta tunsin valtavan painostavan ja negatiivisen tunteen vyöryvän ylitseni. 

Ariana Granden kokemus kuulostaa kamalalta. (kuva: Splashnews)

- Haistoin rikin katkun, joka on merkki demoneista. Lisäksi autossa pörräsi yksittäinen kärpänen, joka myös kertoo pahuuden läheisyydestä. Otin tuolloin kuvan hautausmaalta, jossa näkyi kolmet vääristyneet kasvot. En kuitenkaan voinut lähettää kuvaa kenellekään, koska puhelimeni ei toiminut. Poistin lopulta kuvan, koska omituisia asioita alkoi tapahtumaan, Grande kertoo. 

Lue myös: Näyttelijäkomistus julkaisi epäilyttävän videon hotellihuoneestaan - "Kummitteleeko täällä?"

Lähde: Marie Claire 

Kilpailut

Uusimmat