Kuva: Shutterstock

Nainen pelkää intiimejä hetkiä puolisonsa kanssa - syynä kahvin sisältämä kofeiini

24.05.2018 17:45 - Katariina Auvinen

Becky Marks ei ole pystynyt pussaamaan lapsiaan poskelle fobiansa takia.

Kahden lapsen äiti, Becky Marks, kertoi Mirror-julkaisulle, että hänellä on hieman erikoisempi ongelma. Ongelma rajoittaa Marksin elämää jo niin paljon, että hän on päättänyt hakea apua siihen. Nainen ei nimittäin voi olla intiimisti puolisonsa kanssa, koska hän pelkää niin paljon kahvin sisältämää kofeiinia. 

Marks ei esimerkiksi suudellut miestään yli puoleen vuoteen, jotta hän ei saisi tippaakaan kofeiinia syljen kautta. Äiti kertoi myös This Morning -ohjelmassa pelkäävänsä nielaista omaa sylkeään, jonka vuoksi hänen täytyy sylkeä koko ajan. Hän ei voi myöskään käyttää lautasia tai ruokailuvälineitä, koska pelkää bakteereja niin paljon. 

Sen sijaan hän lämmittää valmisruokia mikrossa. 

- Olen yrittänyt antaa pusun lapsilleni, mutta se on aiheuttanut minulle niin pahoja ahdistuskohtauksia etten ole pystynyt, hän kertoi terapeuteille ohjelmassa. 

Terapeuttien mukaan naisen ahdistuneisuus on saanut alkunsa mitä luultavimmin keskenmenon aiheuttamasta surusta. Vauva eli syntymän jälkeen vain kymmenen minuuttia. Marks ei ole pystynyt käsittelemään suruaan sen vaatimalla tavalla. 

- Muistan vain, että lääkärit kertoivat minulle vauvan kuoleman jälkeen, että kofeiini nostaa ahdistuneisuutta, hän muistelee.

Terapeuttien mukaan Marks käsitti lääkärin sanomisen niin, että kahvi oli syy hänen lapsensa menehtymiseen. Marks lupasi televisio-ohjelmassa hakea apua ongelmaansa. 

Lue myös: Frendit-suosikkisarjaa syytetään homofobiseksi, rasistiseksi ja lihavia halventavaksi - onko näin?

Lähde: Mirror 

Kilpailut

Uusimmat