Kuva: Shutterstock

Nainen väittää pystyvänsä haistamaan lähestyvän kuoleman - heräsi kykyynsä 12-vuotiaana

30.05.2018 15:15 - Katariina Auvinen

Australialainen Ari Kala avautui erikoisesta kyvystään.

Australialainen nainen nimeltä, Ari Kala, 24, on herättänyt huomiota kotimaassaan. Hän nimittäin väittää, että voi pelkän hajuaistinsa avulla kertoa, jos ihminen on kuolemassa. Kala kertoo Metro-julkaisulle, että havaitsi kyvyn ollessaan 12-vuotias. 

Hän vieraili silloin kuolevan enonsa luona. Monesti enon ympärillä leijui omituinen ja makea haju, jonka Kala yhdisti tuolloin jo huonoon terveyteen sekä kuolemaan. 

- Vierailin enoni luona vain päivää ennen hänen kuolemaansa. Jo silloin hänen asunnossaan leijui omituinen makeahko, sairaalloinen sekä mätä haju, hän kertoo. 

Nainen kertoo, että hän luuli muidenkin haistavan hajun, mutta kukaan muu ei ollut huomannut samaa kuin Kala enonsa luona. 

(kuva: Facebook )

- Ymmärsin myöhrmmin, että pystyin haistamaan kuoleman eri taajuudet. Olen tuon jälkeen haistanut saman hajun kuolemansairaiden vanhusten luona ennenkin, hän kertoo. 

Kala kertoo, että hän on halunnut kieltää koko kykynsä, mutta on nyt hyväksynyt sen olemassaolon. 

- Joskus kyky tuntuu enemmänkin taakalta. Kun haistan hajun, haluaisin kertoa asiasta ihmiselle, mutta ymmärrän ettei se ole minun tehtäväni kertoa, hän sanoo. 

Sen sijaan Kala on keskittynyt auttamaan naisia pääsemään käsiksi heidän psyykkisiin kykyihinsä. 

- Jokaisella on avain omiin psyykkisiin kykyihinsä, mutta lapsena ne usein hukkuvat, koska meidän käsketään kasvaa nopeasti aikuiseksi, Kala kertoo. 

Lue myös: Kuoleman lähestyminen pääteltävissä yhdestä aistista - 'elinaikaa alle 10 vuotta'

Lähde: Metro 

Kilpailut

Uusimmat